Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce amenda a primit activista care a strivit o rosie pe tableta lui Dan Sova.

România Liberă România Liberă,
Ce amenda a primit activista care a strivit o rosie pe tableta lui Dan Sova.

Activista Miscarii Salvati Rosia Montana care a strivit, la sfarsitul lunii iunie, o rosie pe tableta ministrului Dan Sova, la finalul unei conferinte de presa sustinute la Prefectura Cluj, a fost amendata cu 500 de lei de catre jandarmi, potrivit Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Cluj, capitanul Mariana Barbu, a declarat, vineri, ca femeia, Ramona Duminicioiu, a fost amendata in baza Legii nr. 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a . continuă pe România Liberă

Avocat: Edward Snowden nu a primit documentul care ii permite sa paraseasca aeroportul din Moscova

Edward Snowden, fost consultant al NSA, nu a primit documentul care ii permite sa paraseasca aeroportul din moscova, unde se afla blocat de o luna, a anuntat avocatul sau, citat de AFP. Pana in.

UPDATE Edward Snowden nu a primit documentul care ii permite sa iasa din aeroport, anunta avocatul sau

UPDATE: Fostul consultant al serviciilor americane de informatii Edward Snowden nu a primit, inca, documentul care ii permite sa paraseasca zona de tranzit a aeroportului dn Moscova, unde este blocat de o luna, a anuntat miercuri avocatul sau rus, potrivit Mediafax. Pana in prezent, acest document nu i-a fost remis, a declarat avocatul Anatoli Kucerena pentru televiziunea rusa, dezmintind informatii publicate anterior de agentii ruse, care anuntau ca americanul se pregatea sa paraseasca aeroportul.

Edward Snowden a primit documentele care ii permit sa iasa de pe aeroportul din Moscova - presa

Rusia i-a eliberat fostului consultant al serviciilor americane de informatii Edward Snowden documentele care ii permit sa paraseasca aeroportul din Moscova, unde este blocat de o luna, au declarat miercuri surse pentru agentii de presa ruse, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )