Libnet.ro
UNICEF

20:00

Amenintare cu bomba la Aeroportul Otopeni. Toti pasagerii unui avion au fost evacuati de urgenta

Antena3 Antena3,
Amenintare cu bomba la Aeroportul Otopeni. Toti pasagerii unui avion au fost evacuati de urgenta

Un avion care urma sa decoleze, miercuri dupa-amiaza, spre capitala Ucrainei, Kiev, a fost oprit la sol din cauza unei alerte cu bomba primita printr-un apel la 112. Toti pasagerii au fost evacuati de urgenta,. continuă pe Antena3

Amenintare cu bomba pe Aeroportul Otopeni

Pasagerii unui avion care urma sa decoleze spre Ucraina au fost evacuati, dupa ce autoritatile au primit un telefon care anunta ca la bordul aeronavei s-ar afla o bomba, informeaza Realitatea TV.

Alerta cu bomba la Aeroportul Otopeni, este vizat un avion care urma sa decoleze spre Ucraina.

Un avion care urma sa decoleze, miercuri dupa-amiaza, spre capitala Ucrainei, Kiev, a fost oprit la sol din cauza unei alerte cu bomba primita printr-un apel la 112, potrivit Mediafax.

Alerta cu bomba pe Aeroportul Otopeni, fiind vizata o cursa ce trebuia sa decoleze spre Kiev

Un avion care urma sa decoleze, miercuri dupa-amiaza, de pe Aeroportul Otopeni Henri Coandaspre Kiev, a fost oprit la sol din cauza unei alerte cu bomba, transmite Mediafax. Autoritatile au fost.

Amenintare cu bomba pe Otopeni

Un avion care urma sa decoleze spre Ucraina de pe aeroportul Henri Coanda a fost oprit la sol in urma cu putin timp dupa o amenintare cu bomba. Toti pasagerii au fost evacuati, iar Brigada Antitero verifica aeronava.

Amemnintare cu bomba pe Otopeni

Un avion care urma sa decoleze spre Ucraina de pe aeroportul Henri Coanda a fost oprit la sol in urma cu cateva minute dupa o amenintare cu bomba. Toti pasagerii au fost evacuati, iar Brigada Antitero verifica aeronava.

UPDATE Alerta cu bomba pe aeroportul Henri Coanda: Verificarile avionului s-au incheiat, aeronava a decolat spre Kiev

O cursa de pasageri care urma sa decoleze, miercuri dup-amiaza, spre Kiev Ucraina) a fost oprita pe aeroportul Henri Coanda dupa ce conducerea aeroportului a primit un apel telefonic care anunta ca la bordul aeronavei ar fi o bomba, informeaza Realitatea TV. Purtatorul de cuvant al aeroportului Henri Coanda, Valentin Iordache, a confirmat pentru HotNews. ro amenintarea cu bomba, precizand ca nu este autorizat sa ofere alte informatii. UPDATE Valentin Iordache a anuntat ca s-au incheiat verificarile aeronavei si ca a fost vorba despre o amenintare falsa. Aeronava urmeaza sa decoleze la ora 19:00.

Alerta cu bomba de pe Aeroportul Otopeni: Aeronava va decola spre Kiev, autoritatile precizand ca este vorba despre o alarma falsa

UPDATE18:40:Aeronaba Bucuresti-Kiev oprita la sol, miercuri dupa-amiaza, din cauza unei alerte cu bomba va decola in scurt timp, precizeaza purtatorul de cuvant al Aeroportului Otopeni, Valentin.

Alerta cu bomba de pe Aeroportul Otopeni: Aeronava a decolat spre Kiev, autoritatile precizand ca este vorba despre o alarma falsa

UPDATE18:40:Aeronaba Bucuresti-Kiev oprita la sol, miercuri dupa-amiaza, din cauza unei alerte cu bomba a decolat spre Kiev, precizeaza purtatorul de cuvant al Aeroportului Otopeni, Valentin.

ULTIMA ORA Alerta cu bomba pe aeroportul Henri Coanda

O cursa de pasageri care urma sa plece spre Ucraina a fost oprita pe aeroportul Henri Coanda dupa ce autoritatile au primit un apel telefonic care anunta ca la bordul aeronavei ar fi o bomba, informeaza Realitatea TV. Purtatorul de cuvant al aeroportului Henri Coanda, Valentin Iordache, a confirmat pentru HotNews. ro amenintarea cu bomba, precizand ca nu este autorizat sa ofere alte informatii. Revenim cu informatii.

Alerta falsa cu bomba la bordul unui avion, care se indrepta spre Ucraina

UPDATE 18:20- Aeronava Bucuresti-Kiev oprita la sol, miercuri dupa-amiaza, din cauza unei alerte cu bomba va decola spre Ucraina in scurt timp, iar cel care a sunat la 112 va suporta rigorile legii, a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )