Libnet.ro
UNICEF

16:00

Amenzi de 3,76 milioane euro pe piata de gambling

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amenzi de 3,76 milioane euro pe piata de gambling

Consiliul Concurentei CC) a aplicat, anul trecut, amenzi de 16,85 milioane lei 3,76 milioane euro) pe piata jocurilor de noroc, fiind sanctionate Compania Nationala Loteria Romana CNLR) si alte trei companii, potrivit Raportului de activitate al CC pe anul 2013. continuă pe Ziarul Bursa

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de 20 milioane euro si a finalizat cinci investigatii privind licitatii trucate

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi de 87 de milioane de lei aproape 20 de milioane de euro), in crestere cu 187%, fiind sanctionate 35 de firme pentru practici anticoncurentiale, o companie pentru nefurnizare de informatii si o persoana fizica pentru o concentrare nenotificata.

Amenzi de 2,8 milioane euro - oferte trucate la licitatii pentru armament

Consiliul Concurentei CC) a amendat, anul trecut, cu 2,8 milioane de euro patru intreprinderi pentru practica lor concertata de participare cu oferte trucate la procedurile de achizitie publica avand ca obiect achizitionarea de armament de infanterie si aparatura optica, potrivit raportului pe 2013 publicat astazi de CC.

NEPI a atras 80 milioane euro pentru achizitii si dezvoltari

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI; simbol: NEP), investitor si dezvoltator pe piata imobiliara romaneasca, a atras aproximativ 80 milioane euro printr-o majorare de capital cu o valoare initiala de circa 60 milioane euro, banii urmand sa fie utilizati pentru finantarea partiala a potentialelor oportunitati de achizitii si dezvoltari, potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Hidroelectrica: 7 persoane, suspecte in legatura cu un prejudiciu de 180 milioane euro

Un numar de 7 de persoane sunt suspecte intr-un dosar in care Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) investigheaza un prejudiciu de 180 milioane euro adus producatorului de energie Hidroelectrica, a declarat, astazi, pentru ziarul BURSA, un oficial al DIICOT care a dorit sa isi pastreze anonimatul.

Lichiditate de 3,5 milioane euro

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat vineri o lichiditate de 15,6 milioane lei aproximativ 3,5 milioane euro), din care 7,5% au reprezentat deal-uri cu Transelectrica 680. 000) si SNP Petrom 440. 000 lei).

Procredit Bank vrea sa se finanteze cu aproape 25 milioane euro printr-o emisiune de obligatiuni

Procredit Bank Romania vrea sa atraga 110 milioane lei 24,6 milioane euro) printr-o emisiune de obligatiuni corporative negarantate, denominate in lei, pentru investitorii din Romania, titlurile urmand sa fie tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unei hotarari a actionarilor.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a retrimis la Curtea de Apel dosarul in care Vodafone cere anularea amenzii de 28,3 milioane euro primite de la Consiliul Concurentei pentru abuz de pozitie dominanta

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis marti, 8 aprilie, sa retrimita la Curtea de Apel dosarul in care Vodafone cere anularea deciziei Consiliului Concurentei din 15 februarie 2011, cand compania a primit o amenda de 28,3 de milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta, a declarat pentru HotNews. ro Bogdan Chiritoiu, presedintele autoritatii. Anterior, Curtea de Apel daduse castig de cauza Consiliului Concurentei in acest caz. Nu pot spune ca imi face placere decizia, dar nici nu ma surprinde, si suntem increzatori in soliditatea deciziei noastre si ca vom convinge Curtea de Apel ca am avut dreptate cand am aplicat sanctiunea, a spus Chiritoiu.

Lichiditate de peste 3,3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14. 642,48 lei 3. 095,78 euro).

Lichiditate de peste 1,1 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 5. 157,63 lei 1. 537,97 euro).

Romania este obligata sa returneze 4,24 milioane euro, fonduri PAC

Romania va trebui sa returneze Comisiei Europene suma de 4,24 milioane de euro, reprezentand o corectie financiara in cadrul Politicii Agricole Comune PAC), a anuntat executivul comunitar, care a notificat ca are in total de recuperat 315 milioane de euro de la un numar de 11 state membre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )