Libnet.ro
UNICEF

22:00

Amenzi mai mari pentru soferii care incalca regulile de circulatie. Cea mai mica amenda va fi de miercuri 290 de lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Amenzi mai mari pentru soferii care incalca regulile de circulatie. Cea mai mica amenda va fi de miercuri 290 de lei

Soferii care incalca regulile de circulatie vor plati de miercuri amenzi mai mari, ca urmare a cresterii salariului minim pe economie. In functie de gravitatea contraventiilor comise, amenzile de circulatie incep de la 290 de lei si pot ajunge la 2. continuă pe Wall-Street Ro

Enel, despre speculatiile de pe bursa energiei: Preturile sunt la cele mai mari niveluri inregistrate in ultimele decenii, iar unii furnizori profita de pe urma acestora

Compania Enel Romania sustine ca preturile de pe bursa energiei sunt la cele mai mari niveluri inregistrate in ultimele decenii, sistemul este aproape de limita de functionare, iar unii furnizori denunta unilateral contractele pentru a profita de pe urma acestor niveluri record ale preturilor, lasand clientii fara serviciul de furnizare a energiei, pe care contau conform contractelor semnate. Afirmatia a fost facuta in cadrul unui comunicat, dupa anuntul Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) ca va efectua alaturi de Consiliul Concurentei o analiza asupra motivelor care au dus la dublarea preturilor pe bursa energiei, existand suspiciuni de manipulare a pietei.

Google anunta infiintarea unui fond de patru milioane de dolari, pentru organizatiile care sprijina imigrantii

Compania Google a anuntat ca va infiinta un fond de criza in valoare de doua milioane de dolari, la care se adauga donatii in valoare de alte doua milioane de dolari, din partea angajatilor. Fondul va putea fi utilizat de mai multe organizatii americane care ii sprijina pe imigranti: American Civil Liberties Union, Immigrant Legal Resource Center, International Rescue Committee si UNHCR.

Soferii romani cautati in Europa, dar platiti cu salarii ridicole fata de alte tari. Cei mai mari angajatori privati din Romania sunt firmele de transport rutier international, in principal operatori din afara tarii

Firmele care opereaza camioane de pe teritoriul Romaniei, majoritatea desfasurand contractele, in realitate, la mii de kilometri de granita tarii, gasesc din ce in ce mai greu soferi.

Soferii romani - cautati in Europa, dar platiti cu salarii ridicole fata de alte tari. Cei mai mari angajatori privati din Romania sunt firmele de transport rutier international, in principal operatori din afara tarii

Firmele care opereaza camioane de pe teritoriul Romaniei, majoritatea desfasurand contractele, in realitate, la mii de kilometri de granita tarii, gasesc din ce in ce mai greu soferi.

DEZVALUIRI. Apropiata familiei lui Adrian Nastase este autoarea ordonantelor gratierii si amnistiei mascate care scot lumea in strada. Mii de politicieni, mai mari sau mai mici, scapa de pedepse si raman cu averile ilicite

Apropiata familiei fostului premier Adrian Nastase, Mariana Alexandrescu este consilierul cu care ministrul Justitiei, Florin Iordache, a redactat cele doua ordonante care scot lumea in strada: ordonanta gratierii si ordonanta modificarilor codurilor penale, adica a unei amnistii mascate. Informatia ne-a fost data de insusi ministrul Justitiei.

Iubirile lui Eminescu de la Floresti. Vacanta la mosie care l-a inspirat sa creeze unele dintre cele mai mari poezii

Poetul national Mihai Eminescu a petrecut, in anul 1878, o vacanta de neuitat la mosia familiei Mandrea, din localitatea gorjeana Floresti, aflata la granita cu judetul Dolj. Aici, Eminescu si-a recapatat fortele, a iubit, a indragit natura locului si a creat unele dintre cele mai valoroase poezii din opera sa.

Greva de avertisment in instantele ialomitene. Grefierii cer salarii mai mari

Cei aproximativ 100 de grefieri care isi desfasoara activitatea in cele patru instante din Ialomita au demarat luni o greva de avertisment. Protestatarii precizeaza faptul ca seria protestelor va continua si in zilele urmatoare.

Bani mai multi pentru BISERICI. Finantarea lacaselor de cult, suplimentata in noul proiect de BUGET. BECALI: Oamenii astia au credinta. imi place fata lui GRINDEANU. il vad baiat cuminte(VIDEO)

Bisericile primesc bani mai multi de la Guvern. Executivul a suplimentat cu 50% finantarea lacaselor de cult in noul proiect de buget pe 2017. Bisericile vor primi, asadar, 30 de milioane de lei, fata de 20.

Nicusor Dan, mesaj pentru cei care au participat la protestele impotriva gratierii: Respect pentru toti cei care au iesit ieri in strada

Nicusor Dan, presedintele USR, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook pentru a le multumi tuturor celor care au luat parte la protestele impotriva gratierii, care au avut loc.

Dan Puric, mesaj pentru tinerii care au protestat in strada: V-au vaduvit de valori, trebuie sa invatam sa fim romani

Celebrul actor si regizor, Dan Puric, a vorbit despre protestele de duminica seara si a transmis un mesaj catre tinerii care au hotarat sa iti manifeste nemultumirile in strada in ceea ce.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )