Libnet.ro
UNICEF

00:08

Bani mai multi pentru BISERICI. Finantarea lacaselor de cult, suplimentata in noul proiect de BUGET. BECALI: Oamenii astia au credinta. imi place fata lui GRINDEANU. il vad baiat cuminte(VIDEO)

B1 B1,
Bani mai multi pentru BISERICI. Finantarea lacaselor de cult, suplimentata in noul proiect de BUGET. BECALI: Oamenii astia au credinta. imi place fata lui GRINDEANU. il vad baiat cuminte(VIDEO)

Bisericile primesc bani mai multi de la Guvern. Executivul a suplimentat cu 50% finantarea lacaselor de cult in noul proiect de buget pe 2017. Bisericile vor primi, asadar, 30 de milioane de lei, fata de 20. continuă pe B1

Buget 2017 Guvernul mareste bugetul Apararii la 2% din PIB, dar taie bugetul SRI cu 9,4%. Bani mai putini pentru Presedintie si Parlament

Al doilea proiect de buget pentru 2017 al Guvernului condus de Sorin Grindeanu a majorat puternic, fata de prima varianta, fondurile alocate Ministerului Apararii, de la 11 miliarde lei la 16,3 miliarde lei, echivalent cu 2% din produsul intern brut PIB), dar a redus semnificativ fondurile alocate Serviciului Roman de Informatii, principalul serviciu de informatii al Romaniei, informeaza News. ro. Noul proiect de buget pe acest an a fost publicat vineri de Ministerul Finantelor.

TRUMPIADA CONTINUA: Mai multi avocati il dau in JUDECATA pe presedintele american!

Mai multi avocati americani au deschis sambata actiuni in instanta pentru a bloca ordinul prin care presedintele Donald Trump a sistat temporar accesul in SUA au cetatenilor din sapte state.

Mai multi operatori de gaze nu si-au respectat obligatia de stocare

Sistemul energetic ar fi putut intra in avarie in urma cu doua saptamani, daca nu ar fi venit weekend-ul, iar perioada de viscol nu ar fi luat sfarsit, intrucat nu existau stocuri suficiente de carbune, a declarat, ieri, presedintele Comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor, Iulian Iancu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )