Libnet.ro
UNICEF

10:00

Americanii isi aleg presedintele. Afla mai multe despre sistemul de vot si care sunt statele care decid rezultatul

B1 B1,
Americanii isi aleg presedintele. Afla mai multe despre sistemul de vot si care sunt statele care decid rezultatul

Americanii isi aleg astazi presedintele. Liderul de la Casa Alba este ales prin vot indirect. Este vorba de un sistem de vot vechi de 200 de ani, in care poporul alege niste electori, iar acestia voteaza. continuă pe B1

ALEGERI SUA. Americanii isi aleg PRESEDINTELE. S-au deschis URNELE. IMAGINI LIVE din SUA

Americanii isi aleg astazi presedintele, intr-o cursa electorala extrem de stransa. Potrivit sondajelor, presedintele democrat Barack Obama si adversarul sau republican, Mitt Romney, se situeaza,.

ALEGERI SUA. Americanii isi aleg PRESEDINTELE. S-au deschis URNELE

Peste 200 de milioane de americani sunt chemati la urne, pentru desemnarea Presedintelui. Barack Obama are ocazia de a obtine al doilea mandat, in timp ce Mitt Romney poate deveni cel de-al 45-lea Presedinte american.

Americanii isi aleg azi presedintele

Economia SUA se va redresa indiferent de rezultatul scrutinului, conform unei analize Bloomberg Americanii isi aleg astazi viitorul presedinte, lupta dandu-se intre actualul lider, democratul Barack Obama, si republicanul Mitt Romney.

Anonymous a sarbatorit ziua de ieri cu mai multe atacuri

Remember, remeber the 5th of November este moto-ul gruparii Anonymous si afirmatia prezenta celebrul filmul V for Vendetta. Dupa ce au declarat 5 noiembrie zi internationala de protest si au publicat pe YouTube clipul de mai jos, la scurt timp au inceput sa apara victimele. Mai multe conturi de Twitter apartinand membrilor Anonymous au publicat informatii referitoare la furtul a 27935 de conturi de PayPal cu nume de utilizatori, adrese de email, numere de telefon si aparente parole. Toate aceste .

ANM: Avertizari de ceata pentru mai multe judete din tara

Ceata continua sa dea batai de cap conducatorilor auto. Meteorologii au emis, duminica dimineata, doua avertizari nowcasting de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara. Astfel, pana la.

ALEGERI SUA. Astazi este ziua cea mai lunga pentru Obama si Romney. Americanii incep sa voteze

Americanii isi aleg astazi presedintele, intr-o cursa electorala extrem de stransa. Potrivit sondajelor, presedintele democrat Barack Obama si adversarul sau republican, Mitt Romney, se situeaza,.

Rusia se lauda cu privatizarea partiala a companiilor de stat, insa cele mai multe operatiuni sunt nationalizari

Rusia evita sa vorbeasca despre nationalizari, dar se lauda ca programul de privatizari isi urmeaza cursul. Discursurile sunt inselatoare, iar faptele par sa dovedeasca exact contrariul, scrie La.

Roger Federer cere mai multe controale antidoping in tenis

Fostul numar unu in tenisul mondial Roger Federe, presedintele Asociatiei Profesioniste de Tenis, a cerut mintroducerea mai multor testari antidoping in tenis, scrie The Telegraph. Solicitatea sa vine pe fondul.

Consultant american: Jos palaria, Romania! Asteptam si mai multe contributii de la voi

Poate prea rar auzim sau vedem straini vorbind atat de frumos despre Romania si poporul sau si cu atat mai putin un om cunoscut pe plan international. Ron Kaufman, expert in consultanta, a vizitat Bucurestiul pentru cateva zile si a tinut sa.

UPDATE Avertizare de ceata pentru Bucuresti si 8 judete. Infotrafic: Circulatie in conditii de ceata densa pe autostrazile A1, A2 si A3 si pe mai multe drumuri nationale

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata trei avertizari nowcasting de ceata pentru arii extinse din Bucuresti si 11 judete. Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in foarte multe zone ale tarii circulatia rutiera se desfasoara in conditii de ceata densa, fiind vizate autostrazile A1, A2 si A3 si pe multe drumuri nationale importante din Prahova, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Dolj, Olt, Valcea, Brasov si Sibiu. UPDATE ANM a prelungit avertizarea pentru Bucuresti pana la ora 12:00. Alte 8 judete sunt vizate de avertizare. Totodata, intre orele: 10:10 si 16:10 in judetele Caras-Severin, Timis indeosebi jumatatea sudica), Arad, Bihor indeosebi jumatatea vestica) se semnaleaza intensificari ale vantului care vor depasi 50-60 km/h si izolat 70 km/h.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )