Libnet.ro
UNICEF

23:00

Americanii isi muta atentia pe Republica Moldova. Serghei Lavrov si John Kerry au discutat si despre Transnistria

Adevărul Adevărul,
Americanii isi muta atentia pe Republica Moldova. Serghei Lavrov si John Kerry au discutat si despre Transnistria

Rusia si Statele Unite au convenit sa depuna eforturi in vederea obtinerii unui statut special pentru Transnistria in cadrul unei Republici Moldova unite, suverane si neutre, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, luni, la incheierea intalnirii sale cu secretarul american de Stat John Kerry. continuă pe Adevărul

Ministrul de Externe al Moldovei Natalia Gherman se va intalni cu omologul sau rus Serghei Lavrov, la Moscova

Vicepremierul Natalia Gherman, ministru al afacerilor externe si integrarii europene, va merge pe 4 aprilie la Moscova, unde se va intalni cu omologul sau rus, Serghei Lavrov. intr-o conferinta de presa la Chisinau, Natalia Gherman a spus ca in problema transnistreana autoritatile Republicii Moldova pledeaza pentru continuarea dialogului de pe pozitii bine cunoscute.

John Kerry se va intalni cu omologul rus, Serghei Lavrov

Secretarul de stat american John Kerry se va intalni, astazi, la Paris cu omologul sau rus Serghei Lavrov, pentru a discuta modalita and tile de solu and tionare a crizei ucrainene, a anun and tat sambata Departamentul de Stat al SUA, citat de AFP and si ITAR-TASS.

intalnire John Kerry - Serghei Lavrov, duminica, la Paris

Secretarul de Stat american John Kerry se va intalni duminica, la Paris, cu omologul sau rus Serghei Lavrov, pentru a discuta criza din Ucraina, a anuntat sambata Departamentul de Stat american, citat de Agence France Presse.

Criza din Ucraina. Serghei Lavrov: Punctele de vedere ale Rusiei si occidentalilor se apropie

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a apreciat, sambata, ca punctele de vedere ale Rusiei si occidentalilor in privinta crizei ucrainene se apropie, deschizand calea unei posibile initiative comune, relateaza AFP. Punctele noastre de vedere se apropie. Ultima mea intalnire cu secretarul de Stat american John Kerry la Haga si contactele mele cu Germania, Franta si alte tari arata ca se contureaza posibilitatea unei initiative comune care ar putea fi propusa Ucrainei, a declarat seful diplomatiei ruse pentru postul de televiziune rus Vesti, asigurand ca Moscova nu are nicio intentie si niciun interes sa traverseze frontiera cu Ucraina.

Serghei Lavrov: Punctele de vedere ale Rusiei si occidentalilor se apropie.

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a apreciat, sambata, ca punctele de vedere ale Rusiei si occidentalilor in privinta crizei ucrainene se apropie, deschizand calea unei posibile initiative comune. Punctele noastre de vedere se apropie. Ultima mea intalnire cu secretarul de Stat american John Kerry la Haga si contactele mele cu Germania, Franta si alte tari arata ca se contureaza posibilitatea unei initiative comune care ar putea fi propusa Ucrainei, a declarat seful .

Victoria Nuland in vizita la Chisinau: Relatiile dintre Republica Moldova si SUA nu au mai fost niciodata atat de intense

Relatiile dintre Republica Moldova si SUA nu au mai fost vreodata atat de intense, a declarat asistentul pentru Afaceri Europene si Eurasiatice al secretarului american de stat, Victoria Nuland, in cadrul vizitei sale la Chisinau. Diplomatul american a mai subliniat ca ofera un sprijin major Moldovei in procesul de integrare europeana: Nu este intamplatoare vizita mea in Moldova. Am venit pentru a manifesta suportul Americii asupra suveranitatii si integritatii Republicii Moldova. Noi vedem viitorul Moldovei alaturi de Uniunea Europeana. Noi dorim sa vedem o Moldova prospera, independenta si europeana, a declarat Victoria Nuland, potrivit Publika. md.

Reuters: Rusia a amenintat cu sanctiuni Republica Moldova inaintea sedintei ONU la care referendumul din Crimeea a fost declarat ilegal

Federatia Rusa a exercitat presiuni asupra mai multor state, inclusiv Republica Moldova, ca acestea sa voteze impotriva rezolutiei Adunarii Generale a ONU, care califica referendumul din Crimeea ca fiind ilegal, anunta Reuters cu referinta la mai multi diplomati ONU.

Rusia a amenintat cu sanctiuni Republica Moldova inaintea sedintei ONU la care referendumul din Crimeea a fost declarat ilegal

Federatia Rusa a exercitat presiuni asupra mai multor state, inclusiv Republica Moldova, ca acestea sa voteze impotriva rezolutiei Adunarii Generale a ONU, care califica referendumul din Crimeea ca fiind ilegal, anunta Reuters cu referinta la mai multi diplomati ONU.

Ministrul de Externe al Canadei va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova

Ministrul Afacerilor Externe al Canadei, John Baird, va efectua luni o vizita oficiala in Republica Moldova, la invitatia viceprim-ministrului, ministrului Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Natalia Gherman.

Sute de biblioteci din Republica Moldova urmeaza sa fie modernizate in urmatorii cinci ani

Circa 1. 000 de biblioteci din Republica Moldova vor fi modernizate in urmatorii cinci ani in cadrul programului Novateca, extins la scara nationala, dupa succesul proiectului-pilot implementat in 68 de institutii, care au fost dotate cu peste 300 de calculatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )