Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sute de biblioteci din Republica Moldova urmeaza sa fie modernizate in urmatorii cinci ani

Adevărul Adevărul,
Sute de biblioteci din Republica Moldova urmeaza sa fie modernizate in urmatorii cinci ani

Circa 1. 000 de biblioteci din Republica Moldova vor fi modernizate in urmatorii cinci ani in cadrul programului Novateca, extins la scara nationala, dupa succesul proiectului-pilot implementat in 68 de institutii, care au fost dotate cu peste 300 de calculatoare. continuă pe Adevărul

Logodnica lui Berlusconi, geloasa pe o tanara din Republica Moldova catalogata de el drept prea frumoasa

Silvio Berlusconi, care o invitase in partidul Forza Italia pe o tanara din Republica Moldova, a respins pana la urma candidatura acesteia la europarlamentare argumentand ca este prea frumoasa. Presa.

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati din Republica Moldova: Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa fim din nou impreuna

Presedintele Traian Basescu a decorat, joi, mai multe personalitati de peste Prut, cu ocazia implinii a 96 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, la inceputul procesului de formare a Romaniei Mari. Seful.

Societatea civila din Republica Moldova condamna actiunile Rusiei in raport cu Ucraina

Reprezentantii Platformei Nationale a Parteneriatului Estic, ai Consiliului National pentru Participare si ai Consiliului National al ONG-urilor sustin ca actiunile Rusiei sunt periculoase pentru securitatea intregii regiuni, inclusiv pentru cea a Republicii Moldova.

Conditiile de selectare a medicilor rezidenti din Republica Moldova care vor sa faca practica la cea mai prestigioasa clinica din Israel

A fost lansat concursul de selectare a medicilor rezidenti din Moldova. Specialistii care vor trece toate etapele de selectare vor obtine un contract de pana la trei ani, in cadrul Centrului Medical Sheba, din Israel.

Peste 90 de kilometri de drum din Republica Moldova intra in reparatie dupa Pasti

Din anul 2016, vom putea circula din Chisinau spre spre Sculeni si spre Giurgiulesti pe drumuri moderne. Cel putin asa se lauda autoritatile de la Chisinau in legatura cu cei 91 de kilometri de sosele nationale pe care compania ceha OHL ZS ,firma romaneasca PACO International si azerii de la Evrascon JSC s-au angajat sa le reabiliteze.

Basescu a decorat mai multe personalitati din R.Moldova. ...

Presedintele Traian Basescu a decorat, miercuri, mai multe personalitati din Republica Moldova, printre care Mircea Druc, Alexandru Mosanu, Dorin Chirtoaca si Nicolae Botgros. In semn de inalta pretuire pentru indelungata si prestigioasa activitate pusa in slujba promovarii culturii, limbii si spiritualitatii romanesti in Republica Moldova, contribuind, pe aceasta cale, la intarirea relatiilor bilaterale speciale, presedintele Traian Basescu a conferit Ordinul National Steaua Romaniei - in .

Ministrul de Externe al Canadei va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova

Ministrul Afacerilor Externe al Canadei, John Baird, va efectua luni o vizita oficiala in Republica Moldova, la invitatia viceprim-ministrului, ministrului Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Natalia Gherman.

Victoria Nuland va efectua o vizita in Republica Moldova insotita de militari americani

Asistenul pentru afaceri europene si eurasiatice al secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, va efectua duminica o vizita in Republica Moldova. Oficialul va fi insotit de adjunctul asistentului ministerului.

Sondaj in Republica Moldova: O persoana din cinci este sigura ca va avea loc unirea cu Romania

Un cetatean al Republicii Moldova din cinci este sigur ca se va face unirea cu Romania, potrivit unui sondaj privind identitatea nationala in Republica Moldova realizat in perioada 1-15 februarie pe un esantion.

Victoria Nuland viziteaza, duminica, Republica Moldova.

Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene si eurasiatice al secretarului de stat al SUA, va efectua, duminica, o vizita in Republica Moldova, conform B1. ro. Oficialul va fi insotit de adjunctul asistentului ministerului apararii al SUA, Evelyn Farkas, si directorul pentru politici, planificare si parteneriat in cadrul Comandamentului Fortelor SUA din Europa, generalul-maior Randy Kee. Citeste si: 52% dintre cetatenii Republicii Moldova isi doresc unirea cu Romania Programul vizitei .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )