Libnet.ro
UNICEF

05:00

Peste 90 de kilometri de drum din Republica Moldova intra in reparatie dupa Pasti

Adevărul Adevărul,
Peste 90 de kilometri de drum din Republica Moldova intra in reparatie dupa Pasti

Din anul 2016, vom putea circula din Chisinau spre spre Sculeni si spre Giurgiulesti pe drumuri moderne. Cel putin asa se lauda autoritatile de la Chisinau in legatura cu cei 91 de kilometri de sosele nationale pe care compania ceha OHL ZS ,firma romaneasca PACO International si azerii de la Evrascon JSC s-au angajat sa le reabiliteze. continuă pe Adevărul

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut lui Vladimir Putin sa nu destabilizeze situatia din Republica Moldova

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut presedinteului rus Vladimir Putin, intr-o discutie la telefon, sa nu incerce sa destabilizeze Republica Moldova, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al Guvernului de la Berlin, Steffen Seibert, relateaza The Wall Street Journal, in editia online.

Tranzactie de 21 de milioane de lei cu actiunile celei mai mari banci din Republica Moldova

Aproximativ 2% din actiunile Moldova Agroindbank MAIB) au fost tranzactionate la Bursa de valori a Moldovei, contra unei sume de 21 de milioane de lei.

VICTOR PONTA: Republica Moldova nu va intra in UE si NATO daca nu se rezolva conflictul transnistrean

Republica Moldova nu va fi primita in Uniunea Europeana si in NATO daca nu se va gasi o solutie pentru conflictul transnistrean, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit presei.

Conditiile de selectare a medicilor rezidenti din Republica Moldova care vor sa faca practica la cea mai prestigioasa clinica din Israel

A fost lansat concursul de selectare a medicilor rezidenti din Moldova. Specialistii care vor trece toate etapele de selectare vor obtine un contract de pana la trei ani, in cadrul Centrului Medical Sheba, din Israel.

John McCain: Rusia ar putea viza Republica Moldova

John McCain, senator american, membru al Partidului Republican, il compara pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu fostul cancelar german nazist Adolf Hitler, avertizand ca Rusia ar putea invada estul Ucrainei si zone din Republica Moldova, potrivit presei internationale.

VIDEO Patru concurenti din Republica Moldova au trecut in urmatoarea etapa la Romanii au talent, Brio Sonores s-au calificat direct in semifinala

Concurentii din stanga Prutului au ridicat sala in picioare, iar cei noua tineri cu voci de exceptie, membri ai grupului Brio Sonores, au fost indelung aclamati atat de public, cat si de membrii juriului, calificandu-se direct in semifinala.

Ministrul ucrainean de Externe: Situatia din Transnistria este o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru Republica Moldova, ci si pentru Europa

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, o entitate separatista prorusa din Republica Moldova, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Junker: UE trebuie sa semneze rapid acordul cu Republica Moldova.

Uniunea Europeana ar trebui sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a se evita ingerinte ale Rusiei similare cu cele din Ucraina, afirma Jean-Claude Junker, candidatul PPE la functia de presedinte al Comisiei Europene, potrivit Mediafax. UE ar trebuie sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a o lua inaintea presedintelui rus) Vladimir Putin, pentru a-l impiedica sa faca in R. Moldova ce a facut in .

Reportaj AFP: In Republica Moldova, saracia este principala grija si nu o posibila repetare a scenariului ucrainean

Republica Moldova, fosta republica sovietica care se confrunta cu o regiune separatista vorbitoare de limba rusa, este ingrijorata de o posibila repetare a scenariului ucrainean pe teritoriul sau, dar cetatenii moldoveni sunt in principal mai preocupati de posibila agravare a situatiei economice deja dezastruoase, conform AFP. Prinsa intre Romania, membra a Uniunii Europene la vest si Ucraina, Republica Moldova, o tara cu 3,5 milioane de locuitori, este cea mai saraca tara din Europa, avand un PIB pe cap de locuitor de 2. 037 dolari in 2012, potrivit Bancii Mondiale.

Reprezentantul Special al OSCE pentru reglementarea transnistreana vine in Republica Moldova

Reprezentantul Special al Presedintelui in exercitiu al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreana, Ambasadorul Radojko Bogojevic, vine astazi in Republica Moldova, unde va efectua o vizita la Chisinau si Tiraspol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )