Libnet.ro
UNICEF

07:30

Reportaj AFP: In Republica Moldova, saracia este principala grija si nu o posibila repetare a scenariului ucrainean

Hotnews Hotnews,
 Reportaj AFP: In Republica Moldova, saracia este principala grija si nu o posibila repetare a scenariului ucrainean

Republica Moldova, fosta republica sovietica care se confrunta cu o regiune separatista vorbitoare de limba rusa, este ingrijorata de o posibila repetare a scenariului ucrainean pe teritoriul sau, dar cetatenii moldoveni sunt in principal mai preocupati de posibila agravare a situatiei economice deja dezastruoase, conform AFP. Prinsa intre Romania, membra a Uniunii Europene la vest si Ucraina, Republica Moldova, o tara cu 3,5 milioane de locuitori, este cea mai saraca tara din Europa, avand un PIB pe cap de locuitor de 2. 037 dolari in 2012, potrivit Bancii Mondiale. continuă pe Hotnews

Ministrul ucrainean de Externe: Situatia din Transnistria este o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru Republica Moldova, ci si pentru Europa

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, o entitate separatista prorusa din Republica Moldova, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

John McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova

Senatorul republican John McCain, fostul candidat la alegerile prezidentiale americane, a afirmat recent ca Vladimir Putin ar putea desfasura un scenariu asemanator cu cel din Crimeea in ceea ce priveste Republica Moldova si Letonia, informeaza AFP.

John McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova. Reactia SUA si UE este incredibil de slaba

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar putea viza Republica Moldova si Letonia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, avertizeaza senatorul republican american John McCain, conform site-ului Politico. com. Moldova este tara care trebuie urmarita cu atentie, a declarat John McCain intr-o emisiune a postului Fox News. Referinta: Traian Basescu: Scenariul din Crimeea se poate repeta in Republica Moldova.

Ce se intampla cu REPUBLICA MOLDOVA, dupa anexarea Crimeei. PERICOLUL este acut

Europarlametarul Monica Macovei considera ca singura solutie pentru ca Republica Moldova sa nu piarda Transnistria in favoarea Rusiei este ca aceasta sa semneze cat mai urgent Acordul de Asociere cu Uniunea.

Postul B1 TV, amendat de CNA pentru emisiunea in care Radu Banciu a jignit femeile din Republica Moldova

CNA a decis, joi, sa amendeze B1 TV cu 15. 000 de lei, din cauza mai multor editii ale emisiunii Lumea lui Banciu, in care Radu Banciu a folosit un limbaj injurios, intr-una din aceste editii realizatorul facand mai multe comentarii injurioase referitoare la femeile din Republica Moldova.

Traian Basescu demagogie pana la capat in problema unirii Romaniei cu Republica Moldova

Cu ocazia intalnirii de la Iasi dintre Traian Basescu si presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a iesit in evidenta discursul dublu de care da dovada presedintele Romaniei in privinta Basarabiei. Daca in tara presedintele face declaratii demagogice de unificare a Romaniei cu Republica Moldova, la intalnirile cu oficialitatile de peste Prut are un alt discurs.

Republica Moldova s-a alaturat sanctiunilor impuse de Uniunea Europeana fostilor oficiali ucraineni

Republica Moldova s-a alaturat deciziei Uniunii Europene de a impune sanctiuni unui numar de 18 fosti demnitari din Ucraina, printre care si ex-presedintele Victor Ianukovici.

Cine sunt turcii ce vor sa intre pe piata bancara din Republica Moldova

Furnizorul de servicii financiare Euro Yat305;r305;m Menkul Degerler din Turcia a anuntat luni ca a luat decizia de a initia negocieri pentru achizitia unei banci din Republica Moldova.

VIDEO VAMA, byron si Cuibul din Republica Moldova canta la Bucuresti

Ultima saptamana a lunii martie aduce o serie de evenimente in premiera pentru scena bucuresteana. byron si Cuibul din Republica Moldova trupa producatorului din Zdob si Zdub, Igor) vor canta in premiera acustic pe scena din Colectiv iar VAMA va deschide sezonul de concerte de primavara in cea mai fresh locatie de evenimente din Centrul Istoric, Re:public, brasserie bierhalle. Ambele concerte au loc simultan vineri, 28 martie!.

Traian Basescu: Am solicitat la summitul PPE devansarea pentru iunie a semnarii Acordului de asociere cu Republica Moldova

Presedintele roman Traian Basescu a declarat joi ca a solicitat la summitul PPE sprijin pentru ca semnarea Acordului de asociere si a acordului de liber schimb cu Republica Moldova sa fie devansata pana la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )