Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Patru concurenti din Republica Moldova au trecut in urmatoarea etapa la Romanii au talent, Brio Sonores s-au calificat direct in semifinala

Adevărul Adevărul,
VIDEO Patru concurenti din Republica Moldova au trecut in urmatoarea etapa la Romanii au talent, Brio Sonores s-au calificat direct in semifinala

Concurentii din stanga Prutului au ridicat sala in picioare, iar cei noua tineri cu voci de exceptie, membri ai grupului Brio Sonores, au fost indelung aclamati atat de public, cat si de membrii juriului, calificandu-se direct in semifinala. continuă pe Adevărul

VIDEO VAMA, byron si Cuibul din Republica Moldova canta la Bucuresti

Ultima saptamana a lunii martie aduce o serie de evenimente in premiera pentru scena bucuresteana. byron si Cuibul din Republica Moldova trupa producatorului din Zdob si Zdub, Igor) vor canta in premiera acustic pe scena din Colectiv iar VAMA va deschide sezonul de concerte de primavara in cea mai fresh locatie de evenimente din Centrul Istoric, Re:public, brasserie bierhalle. Ambele concerte au loc simultan vineri, 28 martie!.

Postul B1 TV, amendat de CNA pentru emisiunea in care Radu Banciu a jignit femeile din Republica Moldova

CNA a decis, joi, sa amendeze B1 TV cu 15. 000 de lei, din cauza mai multor editii ale emisiunii Lumea lui Banciu, in care Radu Banciu a folosit un limbaj injurios, intr-una din aceste editii realizatorul facand mai multe comentarii injurioase referitoare la femeile din Republica Moldova.

Ministrul ucrainean de Externe: Situatia din Transnistria este o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru Republica Moldova, ci si pentru Europa

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, o entitate separatista prorusa din Republica Moldova, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

FOTO Carabinieri din Republica Moldova, in pregatiri la Centrul Ochiuri

Centrul de Perfectionare a Pregatirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri in cadrul proiectului cu finantare din bugetul de asistenta pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe, se desfasoara Cursul Managementul gestionarii situatiilor de criza in domeniul ordinii publice la care participa 21 ofiteri - comandantii de detasament mobil.

Juncker: UE trebuie sa protejeze Republica Moldova de Rusia.

Candidatul PPE la sefia Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a aratat ca Uniunea Europeana nu trebuie sa permita ca Republica Moldova sa devina urmatoarea victima a Rusiei, dupa Ucraina,relateaza Welt am Sonntag, conform Agerpres. Citeste si: Comandant NATO: Suntem preocupati de riscul unei interventii militare ruse in Transnistria Fostul premier luxemburghez a declarat, duminica, publicatiei germane ca UE ar trebui sa semneze rapid un acord de asociere cu Republica Moldova, la fel cum .

Junker: UE trebuie sa semneze rapid acordul cu Republica Moldova.

Uniunea Europeana ar trebui sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a se evita ingerinte ale Rusiei similare cu cele din Ucraina, afirma Jean-Claude Junker, candidatul PPE la functia de presedinte al Comisiei Europene, potrivit Mediafax. UE ar trebuie sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a o lua inaintea presedintelui rus) Vladimir Putin, pentru a-l impiedica sa faca in R. Moldova ce a facut in .

Reportaj AFP: In Republica Moldova, saracia este principala grija si nu o posibila repetare a scenariului ucrainean

Republica Moldova, fosta republica sovietica care se confrunta cu o regiune separatista vorbitoare de limba rusa, este ingrijorata de o posibila repetare a scenariului ucrainean pe teritoriul sau, dar cetatenii moldoveni sunt in principal mai preocupati de posibila agravare a situatiei economice deja dezastruoase, conform AFP. Prinsa intre Romania, membra a Uniunii Europene la vest si Ucraina, Republica Moldova, o tara cu 3,5 milioane de locuitori, este cea mai saraca tara din Europa, avand un PIB pe cap de locuitor de 2. 037 dolari in 2012, potrivit Bancii Mondiale.

Traian Basescu demagogie pana la capat in problema unirii Romaniei cu Republica Moldova

Cu ocazia intalnirii de la Iasi dintre Traian Basescu si presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a iesit in evidenta discursul dublu de care da dovada presedintele Romaniei in privinta Basarabiei. Daca in tara presedintele face declaratii demagogice de unificare a Romaniei cu Republica Moldova, la intalnirile cu oficialitatile de peste Prut are un alt discurs.

Republica Moldova s-a alaturat sanctiunilor impuse de Uniunea Europeana fostilor oficiali ucraineni

Republica Moldova s-a alaturat deciziei Uniunii Europene de a impune sanctiuni unui numar de 18 fosti demnitari din Ucraina, printre care si ex-presedintele Victor Ianukovici.

Jean-Claude Juncker: UE trebuie sa semneze in urmatoarele saptamani acordul cu Republica Moldova, pentru a-l opri pe Putin sa faca ce a facut in Crimeea

Uniunea Europeana ar trebui sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a se evita ingerinte ale Rusiei similare cu cele din Ucraina, afirma Jean-Claude Juncker, candidatul Partidului Popular European PPE) la functia de presedinte al Comisiei Europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )