Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO Carabinieri din Republica Moldova, in pregatiri la Centrul Ochiuri

Adevărul Adevărul,
FOTO Carabinieri din Republica Moldova, in pregatiri la Centrul Ochiuri

Centrul de Perfectionare a Pregatirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri in cadrul proiectului cu finantare din bugetul de asistenta pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe, se desfasoara Cursul Managementul gestionarii situatiilor de criza in domeniul ordinii publice la care participa 21 ofiteri - comandantii de detasament mobil. continuă pe Adevărul

VIDEO VAMA, byron si Cuibul din Republica Moldova canta la Bucuresti

Ultima saptamana a lunii martie aduce o serie de evenimente in premiera pentru scena bucuresteana. byron si Cuibul din Republica Moldova trupa producatorului din Zdob si Zdub, Igor) vor canta in premiera acustic pe scena din Colectiv iar VAMA va deschide sezonul de concerte de primavara in cea mai fresh locatie de evenimente din Centrul Istoric, Re:public, brasserie bierhalle. Ambele concerte au loc simultan vineri, 28 martie!.

Postul B1 TV, amendat de CNA pentru emisiunea in care Radu Banciu a jignit femeile din Republica Moldova

CNA a decis, joi, sa amendeze B1 TV cu 15. 000 de lei, din cauza mai multor editii ale emisiunii Lumea lui Banciu, in care Radu Banciu a folosit un limbaj injurios, intr-una din aceste editii realizatorul facand mai multe comentarii injurioase referitoare la femeile din Republica Moldova.

Cine sunt turcii ce vor sa intre pe piata bancara din Republica Moldova

Furnizorul de servicii financiare Euro Yat305;r305;m Menkul Degerler din Turcia a anuntat luni ca a luat decizia de a initia negocieri pentru achizitia unei banci din Republica Moldova.

O companie din Turcia vrea sa cumpere o banca din Republica Moldova

Furnizorul de servicii financiare turc Euro Yat305;r305;m Menkul Degerler a anuntat luni ca duce negocieri pentru achizitia unei banci din Republica Moldova.

Connect-R si-a angajat bona din Republica Moldova! Isi mai doreste un copil!

Connect-R nu si-a luat concediu post-natal dupa nasterea fetitei sale, Maya, insa a avut grija sa angajeze o bona in care are incredere. Artistul marturiseste ca si-ar mai dori un copil, de aceasta data un baietel.

Presedintele Traian Basescu si omologul din Republica Moldova, intalnire de urgenta la Iasi. intrevederea este prilejuita de tensiunile de la Tiraspol

Presedintii celor doua state urmeaza sa aiba o intrevedere la Iasi in cursul zilei de 19 martie. intalnirea a fost ceruta de Nicolae Timofti, presedintele Republicii Moldova.

Cine va veni primul in Republica Moldova: Obama sau Putin? 10 lectii ucrainene pentru moldoveni

Nimic nu mai e sigur in regiunea noastra, imprevizibilul si incertitudinea domnesc peste tot. Suntem in fata unui nou posibil Razboi Rece intre Est si Vest, intre Rusia, pe de o parte, si SUA, UE si NATO, pe de alta parte, comenteaza Victor Chirila,directorul executiv al Asociatiei pentru Politica Externa din Republica Moldova, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Presedintele Traian Basescu, discutii in spatele usilor inchise la Iasi cu Nicolae Timofti, omologul din Republica Moldova

Presedintii Romaniei si Republicii Moldova, Traian Basescu si Nicolae Timofti, se intalnesc la Iasi miercuri, 19 martie, pentru a dezbate situatia din Transnistria, provincie a carei administratie a cerut alipirea la Federatia Rusa.

Traian Basescu demagogie pana la capat in problema unirii Romaniei cu Republica Moldova

Cu ocazia intalnirii de la Iasi dintre Traian Basescu si presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a iesit in evidenta discursul dublu de care da dovada presedintele Romaniei in privinta Basarabiei. Daca in tara presedintele face declaratii demagogice de unificare a Romaniei cu Republica Moldova, la intalnirile cu oficialitatile de peste Prut are un alt discurs.

Republica Moldova s-a alaturat sanctiunilor impuse de Uniunea Europeana fostilor oficiali ucraineni

Republica Moldova s-a alaturat deciziei Uniunii Europene de a impune sanctiuni unui numar de 18 fosti demnitari din Ucraina, printre care si ex-presedintele Victor Ianukovici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )