Libnet.ro
UNICEF

01:05

Logodnica lui Berlusconi, geloasa pe o tanara din Republica Moldova catalogata de el drept prea frumoasa

B1 B1,
Logodnica lui Berlusconi, geloasa pe o tanara din Republica Moldova catalogata de el drept prea frumoasa

Silvio Berlusconi, care o invitase in partidul Forza Italia pe o tanara din Republica Moldova, a respins pana la urma candidatura acesteia la europarlamentare argumentand ca este prea frumoasa. Presa. continuă pe B1

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut lui Vladimir Putin sa nu destabilizeze situatia din Republica Moldova

Cancelarul german Angela Merkel i-a cerut presedinteului rus Vladimir Putin, intr-o discutie la telefon, sa nu incerce sa destabilizeze Republica Moldova, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al Guvernului de la Berlin, Steffen Seibert, relateaza The Wall Street Journal, in editia online.

Tranzactie de 21 de milioane de lei cu actiunile celei mai mari banci din Republica Moldova

Aproximativ 2% din actiunile Moldova Agroindbank MAIB) au fost tranzactionate la Bursa de valori a Moldovei, contra unei sume de 21 de milioane de lei.

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati din Republica Moldova: Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa fim din nou impreuna

Presedintele Traian Basescu a decorat, joi, mai multe personalitati de peste Prut, cu ocazia implinii a 96 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, la inceputul procesului de formare a Romaniei Mari. Seful.

Societatea civila din Republica Moldova condamna actiunile Rusiei in raport cu Ucraina

Reprezentantii Platformei Nationale a Parteneriatului Estic, ai Consiliului National pentru Participare si ai Consiliului National al ONG-urilor sustin ca actiunile Rusiei sunt periculoase pentru securitatea intregii regiuni, inclusiv pentru cea a Republicii Moldova.

Conditiile de selectare a medicilor rezidenti din Republica Moldova care vor sa faca practica la cea mai prestigioasa clinica din Israel

A fost lansat concursul de selectare a medicilor rezidenti din Moldova. Specialistii care vor trece toate etapele de selectare vor obtine un contract de pana la trei ani, in cadrul Centrului Medical Sheba, din Israel.

Peste 90 de kilometri de drum din Republica Moldova intra in reparatie dupa Pasti

Din anul 2016, vom putea circula din Chisinau spre spre Sculeni si spre Giurgiulesti pe drumuri moderne. Cel putin asa se lauda autoritatile de la Chisinau in legatura cu cei 91 de kilometri de sosele nationale pe care compania ceha OHL ZS ,firma romaneasca PACO International si azerii de la Evrascon JSC s-au angajat sa le reabiliteze.

John McCain: Rusia ar putea viza Republica Moldova

John McCain, senator american, membru al Partidului Republican, il compara pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu fostul cancelar german nazist Adolf Hitler, avertizand ca Rusia ar putea invada estul Ucrainei si zone din Republica Moldova, potrivit presei internationale.

Basescu a decorat mai multe personalitati din R.Moldova. ...

Presedintele Traian Basescu a decorat, miercuri, mai multe personalitati din Republica Moldova, printre care Mircea Druc, Alexandru Mosanu, Dorin Chirtoaca si Nicolae Botgros. In semn de inalta pretuire pentru indelungata si prestigioasa activitate pusa in slujba promovarii culturii, limbii si spiritualitatii romanesti in Republica Moldova, contribuind, pe aceasta cale, la intarirea relatiilor bilaterale speciale, presedintele Traian Basescu a conferit Ordinul National Steaua Romaniei - in .

Europarlamentarul Monica Macovei: Republica Moldova trebuie sa semneze urgent Acordul de Asociere cu UE

Europarlamentarul Monica Macovei, co-presedinte al Comisiei parlamentare de cooperare UE-Republica Moldova, participa incepand de astazi, timp de trei zile, la Chisinau, la a 18-a reuniune a Comisiei.

Victoria Nuland va efectua o vizita in Republica Moldova insotita de militari americani

Asistenul pentru afaceri europene si eurasiatice al secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland, va efectua duminica o vizita in Republica Moldova. Oficialul va fi insotit de adjunctul asistentului ministerului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )