Libnet.ro
UNICEF

07:15

Americanii trimit o nava in cautarea avionului disparut. Ce informatii privind localizarea aeronavei detin autoritatile SUA

Antena3 Antena3,
Americanii trimit o nava in cautarea avionului disparut. Ce informatii privind localizarea aeronavei detin autoritatile SUA

Autoritatile americane detin indicii potrivit carora avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-ar fi putut prabusi in Oceanul Indian si au trimis nava USS Kidd pentru a verifica respectiva zona. continuă pe Antena3

Americanii trimit o nava in cautarea avionului disparut. Avem indicii ca s-a prabusit in Oceanul Indian

Autoritatile americane detin indicii potrivit carora avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-ar fi putut prabusi in Oceanul Indian si au trimis nava USS Kidd pentru a verifica respectiva zona.

SUA trimit o nava in Oceanul Indian, in cautarea avionului disparut

Statele Unite au indicii ca avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-ar fi putut prabusi in Oceanul Indian si au trimis nava USS Kidd pentru a verifica aceasta zona, relateaza ABC News, in pagina electronica.

Boeing se implica in cautarea avionului apartinand Malaysia Airlines.

Constructorul aeronautic american Boeing a anuntat luni ca participa, alaturi de autoritatile americane, la cautarile avionului de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: China a mobilizat 10 sateliti pentru localizarea avionului disparut Boeing s-a alaturat echipei NTSB, Agentia americana pentru Securitatea Transporturilor, a anuntat constructorul intr-un comunicat succint. Echipa este pozitionata in regiune cu scopul de a oferi .

China a mobilizat 10 sateliti pentru localizarea avionului disparut.

China a mobilizat 10 dintre satelitii sai in speranta localizarii avionului de tip Boeing al companiei Malaysia Airlines, care a disparut de pe radar in urma cu patru zile, a anuntat marti presa oficiala, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Acuzatii grave in cazul avionului disparut Satelitii chinezi, de inalta rezolutie, controlati de la baza Xian nord), vor fi utilizati pentru a ajuta navigarea, observarea conditiilor meteorologice, comunicatiile si alte aspecte ale operatiunilor .

Vietnamul suspenda cautarea avionului Boeing 777.

Vietnamul a suspendat cautarile aeriene ale avionului de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, relateaza AFP, conform Mediafax. In continuare, oficialii sustin ca asteapta clarificari din partea Malaysiei cu privire la o noua potentiala directie de cautari. Citeste si: Malaysia dezminte ca a detectat avionul disparut departe de ruta Am decis sa suspendam temporar unele activitati de cautare, in asteptarea unor informatii de la Malaysia, a precizat vicepremierul pentru .

Malaysia a extins cautarea avionului in vest.

Malaysia a extins cautarile pentru localizarea avionului 777 al Malaysia Airlines, miercuri, in Marea Andaman, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Malaysia dezminte ca a detectat avionul disparut departe de ruta Ipoteza unei schimbari bruste a traseului, spre vest, a zborului MH370 care facea legatura intre Kuala Lumpur si Beijing si confuzia privind locul in care s-ar afla avionul sau posibila disparitie a aparatului au convins, de asemenea, Vietnamul sa suspende cautarile aeriene .

CIA nu exclude ipoteza unui complot terorist in cazul avionului disparut al Malaysia Airlines

Ipoteza unui complot terorist nu poate fi exclusa in ancheta privind disparitia avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, a declarat John Brennan, directorul Agentiei Centrale americane de Informatii.

Misterul avionului disparut de pe radare a fost DESLUSIT. Imaginile din satelit CLARIFICA totul. Unde se afla ACUM epava avionului

Misterul avionului malaezian disparut sambata si-ar putea gasi dezlegarea. Autoritatile din China au dat publicitatii imagini din satelit care pot reprezenta fragmente din epava avionului, plutind pe ocean. Tot.

Premierul chinez anunta ca va continua cautarile in cazul avionului disparut.

China va continua operatiunile de cautare a avionului companiei Malaysia Airlines, disparut de pe radare sambata, atat timp cat va ramane o raza de speranta, a declarat joi premierul chinez Li Keqiang, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Malaysia trimite un avion catre zona in care satelitul chinez a reperat trei obiecte Nu vom renunta sa anchetam cu privire la cel mai mic indiciu potential care va fi gasit, a subliniat premierul chinez intr-o conferinta de presa, afirmand ca .

China a mobilizat zece sateliti pentru localizarea avionului disparut cu 239 de oameni la bord. Boeing participa la operatiuni

UPDATE:Constructorul aeronautic american Boeing a anuntat ca participa, alaturi de autoritatile americane, la cautarile avionului de tip Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, care a disparut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )