Libnet.ro
UNICEF

21:00

Amnesty International cere tarilor europene sa gaseasca responsabilii in cazul inchisorilor CIA

B1 B1,
Amnesty International cere tarilor europene sa gaseasca responsabilii in cazul inchisorilor CIA

Guvernele tarilor europene care au participat la programul secret de detentie al CIA trebuie sa actioneze urgent pentru a-i aduce in fata justitiei pe cei responsabili, cere Amnesty International. Organizatia. continuă pe B1

Amnesty cere tarilor europene sa clarifice cazul inchisorilor CIA

Guvernele statelor europene care au contribuit la programul secret de detentie, interogatii si tortura al CIA trebuie sa actioneze urgent ca sa-i aduca in fata justitiei pe cei responsabili, cere organizatia pentru drepturile omului Amnesty International, intr-un comunicat, mentionand tara noastra, Polonia, Marea Britanie, Lituania Macedonia si Germania.

Romania, pe lista tarilor pentru care Amnesty International cere gasirea responsabililor in cazul inchisorilor CIA

Amnesty International cere tarilor din Europa care au participat la programul secret de detentie al CIA trebuie sa actioneze urgent pentru a-i aduce in fata justitiei pe cei responsabili. Organizatia pentru drepturile omului solicita actiuni ferme din partea Romaniei, Lituania, Polonia, Marea Britanie, Macedonia si Germania.

Amnesty cere tarilor europene, inclusiv Romaniei, sa faca lumina in cazul inchisorilor CIA

Guvernele tarilor europene care au participat la programul secret de detentie al CIA trebuie sa actioneze urgent pentru a-i aduce in fata justitiei pe cei responsabili, cere organizatia pentru drepturile omului Amnesty International, mentionand Romania, Polonia, Marea Britanie, Macedonia si Germania, potrivit Mediafax.

Un europarlamentar roman cere Comisiei Europene solutii pentru creditorii afectati de evolutia francului elvetian

Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu cere Comisiei Europene sa vina cu solutii pentru romanii care au credite in franci elvetieni, in contextul in care acesta continua sa creasca. intr-o.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )