Libnet.ro
UNICEF

19:30

Romania, pe lista tarilor pentru care Amnesty International cere gasirea responsabililor in cazul inchisorilor CIA

România Liberă România Liberă,
Romania, pe lista tarilor pentru care Amnesty International cere gasirea responsabililor in cazul inchisorilor CIA

Amnesty International cere tarilor din Europa care au participat la programul secret de detentie al CIA trebuie sa actioneze urgent pentru a-i aduce in fata justitiei pe cei responsabili. Organizatia pentru drepturile omului solicita actiuni ferme din partea Romaniei, Lituania, Polonia, Marea Britanie, Macedonia si Germania. continuă pe România Liberă

Amnesty International cere tarilor europene sa gaseasca responsabilii in cazul inchisorilor CIA

Guvernele tarilor europene care au participat la programul secret de detentie al CIA trebuie sa actioneze urgent pentru a-i aduce in fata justitiei pe cei responsabili, cere Amnesty International. Organizatia.

Reguli de nutritie: lista de alimente care te ajuta sa slabesti si cum sa le consumi

Ceea ce spun nutritionistii, potrivit carora pentru a slabi este nevoie in primul rand de o dieta echilibrata, este se pare foarte adevarat. Mai precis, exista o lista de alimente care ajuta sa slabesti si care trebuie.

10 motive in plus pentru care ar trebui sa bei cafea zilnic

Iata o lista cu 10 motive pentru a justifica sau convinge nonbautorii) de ce ar trebui sa consume zilnic o ceasca de cafea. Consumul acestei licori aromate are o multime de beneficii pentru sanatate, creste starea de.

10 motive in plus pentru care ar trebui sa bei cafea zilnic

Iata o lista cu 10 motive pentru a justifica sau convinge nonbautorii) de ce ar trebui sa consume zilnic o ceasca de cafea. Consumul acestei licori aromate are o multime de beneficii pentru sanatate, creste starea de.

Caru' cu Vedete: Lady Gaga, dezvaluiri cutremuratoare: violata la 19 ani; Motivul absolut nebunesc pentru care Monica Gabor a fost pur si simplu expulzata de Mr Pink 3 saptamani!; Este oficial: Borcea este din nou tatic!

Ce nu mai poate face Catrinel Sandu dupa accidentarea de la Dansez. S-a operat in Germania, dupa ce a dansat la PRO TV Catrinel Sandu 39 de ani) are si acum de tras dupa accidentul suferit la piciorul drept. Nu mai e nicio sansa sa fie impreuna! Nick Cannon a depus actele prin care cere divortul de Mariah Carey! Despartiti din vara anului trecut, Mariah Cary si Nick Cannon nu mai au nicio sansa sa-si refaca mariajul.

Greenpeace in Romania: planul organizatiei pentru independenta energetica si povestile bombelor de mediu pe cale sa explodeze

Proiectul de la Rosia Montana, prezenta companiei americane Chevron la Pungesti, defrisarile ilegale si cultivarea de organisme modificate genetic sunt doar cateva probleme care fac subiectul campaniilor si actiunilor Greenpeace Romania.

Revolutia securitatii informatice vine din Romania. Bitdefender Box, cutiuta care-ti va proteja toata familia

Romanii de la Bitdefender sunt cunoscuti pentru solutiile de securitate software. Totusi, viitorul securitatii informatice este un produs hardware, cunoscut sub numele de Bitdefender Box. Cutiuta anti-hackeri a luat nastere intr-o cladire de birouri din Bucuresti. Bitdefender are peste 500 milioane de utilizatori in intreaga lume, fiind, probabil, cel mai de succes produs romanesc exportat [].

Caru' cu vedete: Motivul scandalos pentru care Borcea toarna copii; Suspecta de cancer. O cantareata de la noi, celebra peste hotare, are o tumoare; Dieta Mihaelei Radulescu. Ti-ai fi imaginat vreodata ca mananca asa ceva?

Cristina Rus nu renunta la lux nici cu sotul dupa gratii! Fericirea conjugala i-a fost zdruncinata din temelii la sfarsitul anului trecut, dar asta n-a facut-o sa renunte la luxul cu care s-a obisnuit. Un fost iubit al cantaretei Britney Spears a murit in Afganistan, in timpul unui atac al talibanilor. Pilotul John Sundahl, unul dintre fostii iubiti ai lui Britney Spears, a ajutat-o pe aceasta sa renunte la consumul de alcool.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )