Libnet.ro
UNICEF

07:30

Amway se apropie de pragul de 20 mil. euro: Puterea de cumparare ramane la un nivel foarte scazut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Amway se apropie de pragul de 20 mil. euro: Puterea de cumparare ramane la un nivel foarte scazut

Dupa ce a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 17,2 mil. euro si un profit de 5 mil. euro, compania de vanzari directe Amway isi propune un avans al business-ului de pana la 18,5 mil. euro pe pietele din Romania si Bulgaria, nou intrata in. continuă pe Wall-Street Ro

Centrul medical ARES vrea afaceri de 3,3 mil. euro in acest an

Centrul medical ARES a incheiat 2013 cu o cifra de afaceri de 2,8 milioane de euro si se asteapta ca in acest an sa aiba o crestere de pana la 3,3 milioane de euro.

Complex auto Dacia, investitie de pana la 5 mil. euro in nordul Bucurestiului

Meridian Auto , concesiune bimarca Dacia-Renault, vrea sa deschida anul acesta in nordul Capitalei un complex auto integrat in urma unei investitii de aproape 5 milioane euro, potrivit lui Catalin Boteanu, directorul executiv al Meridian Vest.

Bibi Touring, parte din Christian Tour, estimeaza afaceri de 4 mil. euro din turism intern

Bibi Touring Touroperator membru al Christian Tour Group tinteste in acest an o cifra de afaceri de circa 4 milioane de euro din turism intern, dubla fata de cea din 2013.

Sova: La CNADNR s-au absorbit fonduri europene cu 139 mil. euro mai mult decat in 6 ani anteriori sub conducerea mea

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a declarat, duminica, in judetul Timis, ca, de cand conduce acest minister, la CNADNR s-au absorbit cu 139 de milioane de euro mai mult decat in sase ani anteriori, transmite agentia Mediafax .

Romanii prind gustul Africii: platesc peste 1 mil. euro pentru a vedea lei, girafe si gorile

Peste 500 de romani vor plati in acest an in jur de 2. 000 de euro pentru circuite in tari africane ca Ghana, Tanzania, Uganda, Kenya, Togo sau Rwanda, iar principalul punct de atractie este safari-ul, in care turistii pot vedea in mediul lor natural.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )