Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sova: La CNADNR s-au absorbit fonduri europene cu 139 mil. euro mai mult decat in 6 ani anteriori sub conducerea mea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sova: La CNADNR s-au absorbit fonduri europene cu 139 mil. euro mai mult decat in 6 ani anteriori sub conducerea mea

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a declarat, duminica, in judetul Timis, ca, de cand conduce acest minister, la CNADNR s-au absorbit cu 139 de milioane de euro mai mult decat in sase ani anteriori, transmite agentia Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Dan Sova se lauda cu absorbtia de fonduri europene la CNADNR

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a declarat, duminica, in judetul Timis, ca, de cand conduce ministerul, la CNADNR s-au absorbit cu 139 de milioane de euro mai mult decat in sase ani anteriori.

Sova: De cand sunt eu ministru, la CNADNR s-au absorbit cu 139 de milioane euro mai mult decat in 6 ani

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a declarat, duminica, in judetul Timis, ca, de cand conduce acest minister, la CNADNR s-au absorbit cu 139 de milioane de euro mai mult decat in sase ani anteriori, conform.

Trezoreria va plati anticipat sapte miliarde lei pentru fonduri europene in 2014

Ministerul Finantelor Publice MFP) va realiza plati anticipate in valoare de sapte miliarde lei, in acest an, pentru proiecte finantate din fonduri europene, a declarat ministrul de resort, Ioana Petrescu.

Dan Sova: Sub conducerea mea, la CNADNR s-au absorbit mai multe fonduri europene decat in toti cei sase ani anteriori

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a declarat, duminica, in judetul Timis, ca, de cand conduce aceasta institutie, CNADNR a absorbit cu 139 de milioane de euro mai mult decat in toti cei sase ani anteriori.

MADR va aloca 150 de milioane de euro din fonduri europene pentru investitii in ferme

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) va aloca din fondurile europene 115 milioane de euro pentru investitiile efective in fermele vegetale si zootehnice si 35 de milioane de euro pentru spijinirea fermelor de familie.

Eugen Teodorovici vrea sa mareasca salariile profesorilor din fonduri europene

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a anuntat ca isi doreste implementarea unui proiect in domeniul educatiei, prin care un procent din salariile profesorilor sa provina din bani europeni.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )