Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dan Sova se lauda cu absorbtia de fonduri europene la CNADNR

România Liberă România Liberă,
Dan Sova se lauda cu absorbtia de fonduri europene la CNADNR

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a declarat, duminica, in judetul Timis, ca, de cand conduce ministerul, la CNADNR s-au absorbit cu 139 de milioane de euro mai mult decat in sase ani anteriori. continuă pe România Liberă

Dan Sova: Sub conducerea mea, la CNADNR s-au absorbit mai multe fonduri europene decat in toti cei sase ani anteriori

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a declarat, duminica, in judetul Timis, ca, de cand conduce aceasta institutie, CNADNR a absorbit cu 139 de milioane de euro mai mult decat in toti cei sase ani anteriori.

Dan Sova, despre Portul Constanta: Am cerut Comisiei Europene sa se pronunte cu privire la trasferul de actiuni catre Primarie

Comisia Europeana se va pronunta cu privire la intentia autoritatilor romane de a transfera 13% din actiunile detinute in Portul Constanta la administratia locala, a anuntat, sambata, la Tulcea, ministrul Transporturilor, Dan Sova, care a precizat totodata ca ulterior se vor incepe procedurile pentru obtinerea avizelor din partea Ministerului Finantelor si Ministerului Justitiei.

Dan Sova: in iunie 2014 se declanseaza procedura de achizitie de lucrari pentru Baldana - Titu

Aflat intr-o vizita in judetul Dambovita, Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a afirmat ca lucrarile la drumul Baldana - Titu vor incepe in acest an si vor fi finantate din bani europeni.

Trezoreria va plati anticipat sapte miliarde lei pentru fonduri europene in 2014

Ministerul Finantelor Publice MFP) va realiza plati anticipate in valoare de sapte miliarde lei, in acest an, pentru proiecte finantate din fonduri europene, a declarat ministrul de resort, Ioana Petrescu.

Eugen Teodorovici vrea sa mareasca salariile profesorilor din fonduri europene

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a anuntat ca isi doreste implementarea unui proiect in domeniul educatiei, prin care un procent din salariile profesorilor sa provina din bani europeni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )