Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ana Maria Branza, despre medalia de aur de la Baku: E un rezultat mare obtinut cu echipa. Ma bucur mai mult chiar decat pentru medalia de la individual

B1 B1,
Ana Maria Branza, despre medalia de aur de la Baku: E un rezultat mare obtinut cu echipa. Ma bucur mai mult chiar decat pentru medalia de la individual

Sportiva Ana Maria Branza a dat primele declaratii dupa medaliile de aur obtinute atat la proba de individual, cat si cu echipa de spada. Spadasina spune ca se bucura mai mult pentru medalia obtinuta cu. continuă pe B1

Jocurile Europene: Echipa de spada a Romaniei a castigat medalia de aur

Echipa de spada a Romaniei formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran) a cucerit, vineri, medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku. In finala, tricolorele au invins Estonia cu 31-25.

Jocurile Europene de la Baku: Echipa Romaniei de spada a castigat medalia de aur

Echipa Romaniei de spada formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran, a castigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins formatia Estoniei cu scorul de.

Echipa feminina de spada a Romaniei, MEDALIE DE AUR la Jocurile Europene Baku 2015

Echipa Romaniei de spada, formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran, a castigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins formatia Estoniei, scor.

inca o medalie pentru Romania. Echipa de spada a luat aurul la Jocurile Europene de la Baku

Echipa Romaniei de spada, formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran, a castigat medalia de aur la Jocurile Europene, dupa ce a invins formatia Estoniei, scor 31-25.

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de spada a Romaniei va lupta pentru aur

Echipa feminina de spada a Romaniei va lupta pentru aur la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), dupa ce a invins Rusia in semifinale, cu scorul de 31-24. Ana-Maria Branza, Simona Gherman si Simona Pop au.

Performanta formidabila la Jocurile Europene: avem 12 medalii asigurate si ne luptam pentru aur in doua finale

Dupa ce Ana Maria Branza si Andreea Chitu s-au clasat pe locul 1 la scrima, respectiv judo, astazi, sportivii romani au pornit excelent in ziua a 14-a a Jocurilor Europene de la Baku.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )