Libnet.ro
UNICEF

17:30

inca o medalie pentru Romania. Echipa de spada a luat aurul la Jocurile Europene de la Baku

Adevărul Adevărul,
inca o medalie pentru Romania. Echipa de spada a luat aurul la Jocurile Europene de la Baku

Echipa Romaniei de spada, formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran, a castigat medalia de aur la Jocurile Europene, dupa ce a invins formatia Estoniei, scor 31-25. continuă pe Adevărul

Jocuri Europene Baku: AUR pentru Romania la spada feminin pe echipe

Echipa femina de spada a Romaniei a cucerit medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins, in finala, echipa Elvetiei, cu scorul de 31-25.

Campania Doneaza Rosu pentru Romania a castigat aurul la festivalul Cannes Lions

Campania Observator si Geometry Global Doneaza rosu pentru Romania a mai luat un premiu: aurul la festivalul Cannes Lions. Campania Observator a prezentat povestile donatorilor si ale celor care traiesc.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene: MCV pentru Romania va fi pastrat mai ales ca exista un sprijin din partea opiniei publice

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca Mecanismul de Cooperare si Verificare pentru Romania va fi mentinut, mai ales ca, potrivit sondajelor, exista un sprijin foarte.

Comisia Europeana a adoptat Programul Operational Regional 2014-2020 pentru Romania, in valoare de 8,2 miliarde euro

Comisia Europeana a adoptat Programul Operational Regional 2014-2020 pentru Romania, in valoare de 8,2 miliarde euro. Din acestia, 6,7 miliarde provin din Fondul European de Dezvoltare Regionala. Adoptarea a fost.

Tara noastra a luat aurul prin echipa feminina de spada la Jocurile Europene Baku 2015

Echipa feminina de spada a Romaniei a cucerit medaliile de aur la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), vineri, dupa ce a invins Estonia in finala, cu scorul de 31-25.

Prima medalie de aur pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku 2015. Ana-Maria Branza, victorioasa la spada

10 - Ana Maria Branza a castigat medalia de aur in proba de spada de la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins-o pe Iana Zvereva, scor 15-11. 30 - Sportiva Simona Gherman a cucerit.

O noua MEDALIE DE AUR pentru Romania la Jocurile Europene Baku 2015. Andreea Chitu, campioana la judo, la categoria 52 de kilograme

Sportiva Andreea Chitu a cucerit, joi, medalia de aur in finala categoriei 52 de kilograme, la Campionatul European de judo, organizat in cadrul Jocurilor Europene de la Baku, judoka tricolora devenind pentru a doua.

UPDATE. Jocuri Europene Baku: Branza a adus primul AUR pentru Romania. Bronz pentru Gherman

Ana Maria Branza este prima reprezentanta a Romaniei care castiga medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku. Romanca a invins-o, cu scorul de 15-11, pe Iana Zvereva din Rusia, in finala probei de spada.

Stroe: Costul redus al muncii in industria auto din Romania este inca atractiv pentru investitori

Nivelul de salarizare din industria auto din Romania, cel mai redus la nivelul statelor producatoare de automobile, reprezinta in continuare un avantaj pentru investitorii straini pe piata locala, a declarat marti Constantin Stroe, presedintele.

CM Handbal 2015: Tricolorele si-au aflat adversarele. Grupa GREA pentru Romania

Romania si-a aflat adversarele din grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin din Danemarca, din 2015. Echipa condusa de Thomas Ryde are parte de o grupa dificila, din care face parte si Norvegia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )