Libnet.ro
UNICEF

19:30

Jocuri Europene Baku: AUR pentru Romania la spada feminin pe echipe

România Liberă România Liberă,
Jocuri Europene Baku: AUR pentru Romania la spada feminin pe echipe

Echipa femina de spada a Romaniei a cucerit medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins, in finala, echipa Elvetiei, cu scorul de 31-25. continuă pe România Liberă

UPDATE. Jocuri Europene Baku: Branza a adus primul AUR pentru Romania. Bronz pentru Gherman

Ana Maria Branza este prima reprezentanta a Romaniei care castiga medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku. Romanca a invins-o, cu scorul de 15-11, pe Iana Zvereva din Rusia, in finala probei de spada.

Prima medalie de aur pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku 2015. Ana-Maria Branza, victorioasa la spada

10 - Ana Maria Branza a castigat medalia de aur in proba de spada de la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins-o pe Iana Zvereva, scor 15-11. 30 - Sportiva Simona Gherman a cucerit.

Jocuri Europene Baku: Andreea Chitu si-a asigurat argintul. Urmeaza lupta pentru aur

Andreea Chitu s-a calificat in finala probei de judo, la 52 kilograme, in cadrul Jocurilor Europene de la Baku. Romanca va incheia competitia cel putin cu medalia de argint.

O noua MEDALIE DE AUR pentru Romania la Jocurile Europene Baku 2015. Andreea Chitu, campioana la judo, la categoria 52 de kilograme

Sportiva Andreea Chitu a cucerit, joi, medalia de aur in finala categoriei 52 de kilograme, la Campionatul European de judo, organizat in cadrul Jocurilor Europene de la Baku, judoka tricolora devenind pentru a doua.

UPDATE. Jocuri Europene Baku: Dolniceanu, in finala turneului de scrima

Tiberiu Dolniceanu s-a calificat in finala probei de sabie, din cadrul turneului de scrima de la Jocurile Europene de la Baku, Azerbaidjan.

Jocuri Europene Baku: Dolniceanu aduce o noua medalie Romaniei

Tiberiu Dolniceanu si-a asigurat medalia de bronz, la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce s-a calificat in semifinalele probei de sabie.

Jocurile Europene: Medalie de aur pentru echipa feminina a Romaniei la spada

Scrima romaneasca si-a facut din nou datoria la Jocurile Europene si echipa feminina de spada a obtinut, vineri, medalia de aur in competitia de la Baku.

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de spada a Romaniei va lupta pentru aur

Echipa feminina de spada a Romaniei va lupta pentru aur la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), dupa ce a invins Rusia in semifinale, cu scorul de 31-24. Ana-Maria Branza, Simona Gherman si Simona Pop au.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene: MCV pentru Romania va fi pastrat mai ales ca exista un sprijin din partea opiniei publice

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat ca Mecanismul de Cooperare si Verificare pentru Romania va fi mentinut, mai ales ca, potrivit sondajelor, exista un sprijin foarte.

Campania Doneaza Rosu pentru Romania a castigat aurul la festivalul Cannes Lions

Campania Observator si Geometry Global Doneaza rosu pentru Romania a mai luat un premiu: aurul la festivalul Cannes Lions. Campania Observator a prezentat povestile donatorilor si ale celor care traiesc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )