Libnet.ro
UNICEF

19:00

Jocurile Europene: Medalie de aur pentru echipa feminina a Romaniei la spada

Online Sport Online Sport,
Jocurile Europene: Medalie de aur pentru echipa feminina a Romaniei la spada

Scrima romaneasca si-a facut din nou datoria la Jocurile Europene si echipa feminina de spada a obtinut, vineri, medalia de aur in competitia de la Baku. continuă pe Online Sport

Jocuri Europene Baku: AUR pentru Romania la spada feminin pe echipe

Echipa femina de spada a Romaniei a cucerit medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins, in finala, echipa Elvetiei, cu scorul de 31-25.

Jocurile Europene de la Baku: Echipa Romaniei de spada a castigat medalia de aur

Echipa Romaniei de spada formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran, a castigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins formatia Estoniei cu scorul de.

Prima medalie de aur pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku 2015. Ana-Maria Branza, victorioasa la spada

10 - Ana Maria Branza a castigat medalia de aur in proba de spada de la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins-o pe Iana Zvereva, scor 15-11. 30 - Sportiva Simona Gherman a cucerit.

Echipa feminina de spada a Romaniei, MEDALIE DE AUR la Jocurile Europene Baku 2015

Echipa Romaniei de spada, formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran, a castigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku, dupa ce a invins formatia Estoniei, scor.

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de spada a Romaniei va lupta pentru aur

Echipa feminina de spada a Romaniei va lupta pentru aur la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), dupa ce a invins Rusia in semifinale, cu scorul de 31-24. Ana-Maria Branza, Simona Gherman si Simona Pop au.

Jocurile Europene de la Baku: Delegatia Romaniei este aproape sa-si depaseasca obiectivul. Echipa nationala feminina de spada si cea masculina de sabie lupta astazi pentru aur

Delegatia Romaniei la Jocurile Europene de la Baku a avut drept obiectiv cucerirea a zece medalii, iar obiectivul a fost atins joi, cand Andreea Chitu a castigat aurul la judo, la categoria de 52 de kilograme,.

inca o medalie pentru Romania. Echipa de spada a luat aurul la Jocurile Europene de la Baku

Echipa Romaniei de spada, formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran, a castigat medalia de aur la Jocurile Europene, dupa ce a invins formatia Estoniei, scor 31-25.

Tara noastra a luat aurul prin echipa feminina de spada la Jocurile Europene Baku 2015

Echipa feminina de spada a Romaniei a cucerit medaliile de aur la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), vineri, dupa ce a invins Estonia in finala, cu scorul de 31-25.

Jocurile Europene: Echipa de spada a Romaniei a castigat medalia de aur

Echipa de spada a Romaniei formata din Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Amalia Tataran) a cucerit, vineri, medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku. In finala, tricolorele au invins Estonia cu 31-25.

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa masculina de sabie a Romaniei, calificata in finala

Echipa masculina de sabie a Romaniei va lupta si ea pentru aur, ca si echipa feminina de spada, vineri, la Jocurile Europene de la Baku Azerbaidjan), in urma victoriei reusite in semifinala cu Germania,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )