Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ana Maria Topoliceanu este audiata la Directia Nationala Anticoruptie

B1 B1,
Ana Maria Topoliceanu este audiata la Directia Nationala Anticoruptie

Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, si cea care a facut un denunt impotriva Elenei Udrea, este audiata luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1. continuă pe B1

Ana Maria Topoliceanu, audiata la DNA

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, Ana Maria Topoliceanu, este audiata, luni, la Directia Nationala Anticoruptie.

Dosarul Gala Bute: Denuntatoarea Elenei Udrea, audiata la DNA

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, Ana Maria Topoliceanu, este audiata, luni, la Directia Nationala Anticoruptie.

Dosarul Gala Bute: Ana Maria Topoliceanu ar fi fost inregistrata cand facea presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a face denunt impotriva Elenei Udrea

Dupa ce fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu a depus un denunt impotriva Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute au aparut probe ca aceasta l-ar fi presat pe Tudor Breazu, prieten si apropiat al lui Udrea si Topoliceanu, sa faca declaratii impotriva fostei sefe PMP, relateaza Evenimentul Zilei, citand surse apropiate anchetei. La randul sau, jurnalistul Catalin Tolontan scrie sambata pe blogul lui ca o sursa a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca Ana Maria Topoliceanu ar fi incercat sa-l determine pe Tudor Breazu sa-i confirme declaratiile sale impotriva lui Udrea si, implicit, sa-l infunde pe fostul ministru al turismului.

Ana-Maria Caia si Iulian Comanescu au lansat serviciul Brandedcont.net

Oamenii de media Ana-Maria Caia si Iulian Comanescu au lansat Brandedcont. net, o operatiune ce furnizeaza continut la cerere pentru branduri branded content). Aceasta este o retea de producatori de continut formata in prezent de peste 20 de autori, producatori TV, scriitori, art directori, directori de imagine, editori video, actori si programatori. Ei arata, intr-un anunt de presa, ca se ocupa de multi ani cu dezvoltarea de povesti in jurul unor branduri, iar cu brandedcont. net am simtit nevoia sa dam un nume acestei activitati.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )