Libnet.ro
UNICEF

10:00

ANAF cerceteaza trei grupuri de frme din Romania care au legatura cu scandalul Panama Papers

România Liberă România Liberă,
ANAF cerceteaza trei grupuri de frme din Romania care au legatura cu scandalul Panama Papers

Directia Generala Antifrauda Fiscala are in curs de investigare trei grupuri distincte de societati din Romania in cadrul carora sunt analizate aspecte care au consecinte fiscale identificate in contextul scandalului international Panama Papers. continuă pe România Liberă

ANAF cerceteaza trei grupuri de firme din Romania care au legatura cu scandalul Panama Papers

Directia Generala Antifrauda Fiscala are in curs de investigare trei grupuri distincte de societati din Romania in cadrul carora sunt analizate aspecte care au consecinte fiscale identificate in contextul scandalului international Panama Papers.

Directia Generala Antifrauda Fiscala investigheaza 5 grupuri de societati din Romania, cu legaturi in scandalul Panama Papers

Directia Generala Antifrauda Fiscala are in curs de investigare trei grupuri distincte de societati din Romania in cadrul carora sunt analizate aspecte care au consecinte fiscale identificate in contextul scandalului international Panama Papers, in plus, fiind analizate riscurile fiscale cu privire la alte doua grupuri de societati, scrie News. ro.

Directia Generala Antifrauda Fiscala investigheaza cinci grupuri de societati din Romania, cu legaturi in scandalul Panama Papers

Directia Generala Antifrauda Fiscala are in curs de investigare trei grupuri distincte de societati din Romania in cadrul carora sunt analizate aspecte care au consecinte fiscale identificate in contextul scandalului international Panama Papers, in.

Fetita unui artist din Romania a murit la doar 10 ani

Drama de o durere inimaginabila in familia unui artist din Romania. Fetita lui Mihai Onila, cel care canta odinioara in trupa AXXA, a murit la varsta de doar 10 ani. Iata ce s-a intamplat! .

Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania?

Ea este cea mai frumoasa fetita din Romania? Multi considera acest lucru despre Noelle, copilul designerului Ingrid Vlasov si al modelului Marian Nedelcu. Iata cum arata minunatia de fetita si ce isi doreste sa devina cand va fi mare.

Cifrele victimelor violentei domestice din Romania sunt foarte sus

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis un mesaj de Ziua internationala impotriva violentei domestice in care arata ca cifrele victimelor violentei domestice din Romania sunt foarte sus.

PREMIERA! Hidroelectrica a devenit pentru prima oara LIDERUL celor mai valoroase companii din Romania. VEZI cum arata clasamentul (FOTO)

Surprize pe piata economica din Romania. Dupa ce in luna iunie a iesit din insolventa, Hidroelectrica a fost numita cea mai valoroasa companie din Romania. Liderul in productia de.

Hair stylistul Cristina Grama lanseaza prima enciclopedie de hair design din Romania: care este scopul volumului

Hair stylistul Cristina Grama va lansa prima enciclopedie de hair design din Romania, sub numele de Arte impletite in par.

Aproape 500 de SUV-uri Land Rover Discovery Sport si Range Rover Evoque din Romania, rechemate in service din cauza pierderilor de motorina

Land Rover Discovery Sport si Range Rover Evoque sunt rechemate in service deoarece pot aparea scurgeri de motorina in compartimentul motor. Din Romania sunt vizate 472 masini, iar interventia in service dureaza circa 15 minute pentru verificare si, eventual remediere a problemei.

Final de proces pentru Alina Bica, fosta sefa DIICOT. Procurorii au cerut pentru ea sapte ani de inchisoare. Bica: Cred ca sunt cel mai prost infractor din Romania

In ultimul cuvant in sala de judecata, Alina Bica le-a spus judecatorilor ca, probabil, este cel mai prost infractor din Romania, idee reluata si la iesirea din sediul instantei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )