Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANAF ramburseaza 1,55 miliarde de lei, pentru deconturi

Antena3 Antena3,
ANAF ramburseaza 1,55 miliarde de lei, pentru deconturi

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ramburseaza in august TVA in valoare de aproape 1,55 miliarde lei, pentru deconturile cu decizii de rambursare pana la 10 iulie si pentru cele aferente operatiunilor. continuă pe Antena3

ANAF ramburseaza TVA de circa 1,55 miliarde lei, pentru deconturile de pana la 10 iulie

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ramburseaza in august TVA in valoare de aproape 1,55 miliarde lei, pentru deconturile cu decizii de rambursare pana la 10 iulie si pentru cele aferente operatiunilor de import solutionate pana la 27 iulie.

CA al SNN a aprobat majorarea capitalului social cu 3,55 milioane lei

Consiliul de Administratie al NuclearElectrica SA SNN) a aprobat majorarea capitalului social al companiei cu aport in natura si numerar in suma totala maxima de 3. 55 milioane lei, de la valoarea actuala de 3,012 miliarde lei la valoarea de 3,015 miliarde lei, prin emiterea unui numar maxim de 355. 011 actiuni noi, nominative, dematerializate, conform datelor dintr-un raport al companiei publicat pe site-ul www. bvb. ro.

Oltchim a scos un profit pe hartie de 2,3 miliarde de lei pe jumatate de an, iar din activitatea operationala are un plus de 24 de milioane de lei

Oltchim a raportat cel mai bun rezultat financiar din ultimii patru ani, avand la jumatatea anului un profit net, contabil, de 2,31 miliarde lei, dupa anularea unor datorii de 2,35 miliarde lei in baza planului de reorganizare, in vreme ce din activitatea operationala combinatul are un plus de 24,4 milioane de lei.

Allianz-Tiriac Asigurari a platit daune de 216,2 milioane lei pentru politele de asigurari generale in primele sase luni din acest an

Valoarea daunelor platite de catre Allianz-Tiriac pentru portofoliul de asigurari generale in primul semestru al anului 2015 a fost de 216,2 milioane lei, cea mai mare pondere fiind detinuta de daunele achitate in contul politelor auto - Casco si RCA, a anuntat joi asiguratorul. Veniturile din prime brute subscrise in primul semestru din acest an au atins valoarea de 530 milioane lei, cu 35,8 milioane lei mai mult +7,3%) comparativ cu acelasi interval din anul anterior. Mai mult de doua treimi din aceasta crestere a fost generata de majorarea afacerilor de asigurari non-auto. Profitul operational semestrial consolidat a depasit 40 milioane lei.

Medic din Brasov retinut pentru luare de mita. Cerea 900 de lei pentru o operatie

Un medic ortoped din Brasov a fost retinut dupa ce ar fi conditionat actul medical. Acesta ar fi cerut 900 de lei pentru o operatie. Nu era prima data cand medicul lua bani. in urma cu aproximativ o luna,.

Dezmatul bugetar continua: indemnizatii de 4.000 de lei pentru revolutionari! Arsinel: ,,Macar asa sa fiu rasplatit

La 25 de ani de la Revolutie, Guvernul ne obliga sa suportam din bani publici o noua serie de privilegii pentru cei care pretind ca au determinat prabusirea comunismului in 1989. Printre ei se afla fosti parlamentari, actori celebri, fosti membri ai.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )