Libnet.ro
UNICEF

10:00

Analistul politic Radu Alexandru, despre Carmen Iohannis: Este o femeie care da bine pe sticla, dar nu am vazut ca aceasta Institutie a Primei Doamne sa treaca de elementul de mondenitate

B1 B1,
Analistul politic Radu Alexandru, despre Carmen Iohannis: Este o femeie care da bine pe sticla, dar nu am vazut ca aceasta Institutie a Primei Doamne sa treaca de elementul de mondenitate

Analistul politic Radu Alexandru a afirmat ca sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, este o prezenta agreabila, o femeie care da bine pe sticla si ea este apreciata din aceasta perspectiva. continuă pe B1

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi: Victor Ponta este o tinta a celor care doresc sa il inlature de la Guvern si din PSD, insa adevarata lupta este cea cu baronii din partid

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta s-a transformat intr-o tinta a celor care doresc sa il vada inlaturat de la Guvern, dar si din PSD, insa adevarata.

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi: Victor Ponta este o tinta a celor care doresc sa il inlature de la Guvern si din PSD, insa adevarata lupta este cea cu baronii din partid (VIDEO)

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta s-a transformat intr-o tinta a celor care doresc sa il vada inlaturat de la Guvern, dar si din PSD, insa adevarata.

Felix Rache: Carmen Iohannis trebuie sa semneze petitia impotriva violatorilor

Felix Rache o indeamna pe Carmen Iohannis sa ia atitudine si sa semneze petitia impotriva violatorilor din Vaslui. Daca apara drepturile femeilor, nu numai dreptul de a purta fusta scurta, Carmen Iohannis tr.

Carmen Iohannis si-a angajat al patrulea creator de moda

Carmen Iohannis si-a angajat al patrulea creator de moda, e vorba de Andreea Tincu, noteaza Flux24. ro. Noul designer se alatura astfel celor trei specialisti vestimentari care se ocupa deja de imaginea sotiei.

Isterie mediatica: Patriarhul Daniel si Carmen Iohannis, somati sa ia pozitie in scandalul fetei violate din Vaslui. Dana Grecu ii cere sotiei presedintelui sa fie far care sa ghideze natia

Isteria mediatica in cazul scandalul fetei violate din Vaslui atinge dimensiuni neasteptate. Personaje care nu au nici o legatura cu subiectul sunt somate public sa faca declaratii. Ziarul Adevarul se intreaba retoric De ce tace Patriarhul Danut?, in timp ce Dana Grecu moderatoare Antena 3) ii cere lui Carmen Iohannis sa fie un far care ar putea ghida o natie spre decenta si dreptate.

Radu Banciu, despre alegerile pentru presedintele interimar al PSD: Victor Ponta s-a fofilat in modul caracteristic ca sa nu voteze. I-a demonstrat lui Liviu Dragnea cat de bun prieten ii este (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre alegerile pentru presedintele interimar al PSD. Astazi au avut loc alegerile in PSD, e adevarat alegeri pentru presedintele.

Radu Banciu, despre presedintele CJ Arad, Nicolae Iotcu, prins in flagrant in timp ce lua mita: Lua si el cum putea diferite sume de bani care sa fie compatibile cu functia sa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Nicolae Iotcu, presedintele CJ Arad, care a fost prins in timp ce lua mita de 10. 000 de euro. Nicolae Iotcu a fost adus la sediul.

Radu Banciu, despre fostul ministru de interne Gabriel Berca care a fost retinut de DNA: Punea o vorba buna si iata ca isi facea o casa. 180.000 de euro pentru nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre fostul ministru de interne Gabriel Berca care a fost retinut de DNA, fiind cercetat pentru trafic de influenta. O veste buna, fostul min.

Radu Banciu, despre fostul ministru de interne Gabriel Berca, retinut de DNA: Punea o vorba buna si iata ca isi facea o casa. 180.000 de euro pentru nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, despre fostul ministru de interne Gabriel Berca, retinut de DNA, fiind cercetat pentru trafic de influenta. O veste buna, fostul ministru de in.

Radu Banciu, despre programul prima masina: Parea interesant. Din pacate acest proiect a murit la nastere, nici macar nu a apucat sa fie in fasa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre programul prima masina, care a fost un esec anuntat. Programul prima masina, ce frumos suna. Am ajuns pana aici, de la prima cas.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )