Libnet.ro
UNICEF

19:30

ANALIZA. Cele mai mari tranzactii de inchirieri de birouri din 2015: ce domenii au pus mana pe proiectele vedeta din tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANALIZA. Cele mai mari tranzactii de inchirieri de birouri din 2015: ce domenii au pus mana pe proiectele vedeta din tara

Suprafete inchiriate pe zeci de mii de metri patrati pentru domenii precum ITC, retail, banking, dar si avocatura, unde 90% dintre tranzactii au avut loc in Bucuresti. Cam in acest fel poate fi descrisa, pe scurt, activitatea de pe piata de. continuă pe Wall-Street Ro

ANALIZA: Cele mai mari proiecte de birouri care vor fi livrate in 2016 in Capitala

Anul 2016 va aduce o explozie a numarului de proiecte de birouri care urmeaza sa fie livrate pe piata, cu suprafete care vor depasi sute de mii de metri patrati.

Cele mai mari proiecte de birouri care vor fi livrate in 2016 in Capitala

Anul 2016 va aduce o explozie a numarului de proiecte de birouri care urmeaza sa fie livrate pe piata, cu suprafete care vor depasi sute de mii de metri patrati.

Bucurestiul, pe locul 5 in topul mondial privind blocajele de trafic

Bucurestiul ocupa locul cinci in topul mondial al oraselor cu cele mai mari blocaje rutiere, potrivit unui studiu recent. Concret, la o calatorie medie de 30 de minute cu masina prin oras, Bucurestiul a intregistrat 103 ore de intarziere intr-un an.

Cele mai puternice zodii feminine: nativele din Gemeni si Sagetator se adapteaza usor la orice situatie

Cele mai puternice zodii feminine. Femeile nascute in anumite zodii dau dovada de multa ambitie, perseverenta si curaj in a obtine ce-si doresc de la viata.

Cei mai mari contribuabili la bugetul local pe anul 2015, premiati de catre Primaria Oradea. Ce sume s-au dus catre bugetul local

In cadrul galei Antreprenor pentru Oradea, Primaria Oradea a premiat cei mai mari contribuabili la bugetul local pe anul 2015. Evenimentul a avut loc in sala Traian Mosoiu. Au fost premiate primele zece companii care au platit cele mai mari sume la bugetul local in anul 2015, o companie care a realizat cea mai mare investitie in Oradea anul trecut, precum si trei firme si o fundatie care au sponsorizat diferite activitati in oras.

Top mondial al celor mai mari blocaje rutiere urbane: Bucuresti - locul 5, cu intarzieri de 103 ore pe an

Capitala Romaniei se afla pe locul 5 in intr-un top mondial al oraselor cu cele mai mari probleme de trafic rutier. La o calatorie medie de 30 de minute cu masina prin oras, Bucurestiul a inregistrat 103 ore de intarziere intr-un an, fiind devansat doar de Instanbul 110 ore), Mexico City 110 ore), Moscova 109 ore) si St. Petersburg 104 ore), se arata intr-un studiu realizat de TomTom, citat de Statista. com.

Obiectivele din contractul cu BVB nu au fost indeplinite, ceea ce este perfect coerent cu situatia pietei

Interviu cu Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti * Un observator atent al BVB ar fi putut remarca cele mai mari randamente ale dividendelor din regiunea Europei Centrale si de Est Este foarte dificil sa contezi pe o mai mare activitate a investitorilor locali atunci cand preturile au tendinta de scadere, iar investitorii globali isi cauta refugii sigure, considera Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti.

Cele mai vandute 20 de modele de masini noi in Europa

Piata auto europeana a crescut anul trecut cu peste 9% fata de 2014, la 14,2 milioane de masini noi, fiind cel mai mare nivel inregistrat in ultimii sapte ani. Cele mai vandute patru modele de masini noi in Europa au avut comenzi de peste 300. 000 de.

incantatoarea Nina Cassian: a scris cele mai frumoase versuri de dragoste si a sedus scriitori celebri

Consacrata pentru aportul adus literaturii romane, galateanca Nina Cassian a trait intens si a scris cele mai frumoase poezii de dragoste. Efervescenta sa a facut ca scriitori celebri, precum Ion Barbu, Marin Preda si Nichita Stanescu, sa ii cada in mreje si sa se indragosteasca de ea.

Transfagarasanul, recomandat in presa straina ca una dintre cele mai frumoase destinatii europene de vizitat la volan

Trasfagarasanul se numara printre cele mai frumoase zece destinatii de vacanta din Europa, care pot fi vizitate de turisti la volanul propriei masini, potrivit echipei The Telegraph Travel.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )