Libnet.ro
UNICEF

14:30

Analiza economica: Tarile din Estul Europei, in pericol din cauza Greciei

România Liberă România Liberă,
Analiza economica: Tarile din Estul Europei, in pericol din cauza Greciei

Retragerea Greciei din zona euro poate pune in pericol economiile de la frontiera estica a Europei, inclusiv Romania, arata o analiza realizata de Capital Economics . continuă pe România Liberă

Porti Deschise la Alro Slatina, cel mai mare producator de aluminiu din sud-estul Europei

Cel mai mare producator de aluminiu din sud-estul Europei, respectiv fabrica Alro din Slatina, se pregateste sa celebreze 50 de ani de la infiintare. Uzina care a dus capitala judetului Olt pe harta oraselor puternic industrializate din Europa isi deschide, luni 29 iunie, portile catre toti cei ce vor sa o viziteze. Autobuze vor fi puse gratis la dispozitia doritorilor.

Cererea de credite de consum a crescut in tarile din Europa

Cererea de credite de consum a crescut, in primul trimestru din 2015, in tarile din Europa, pe fondul efectului pozitiv al preturilor scazute la carburant si al ratelor mici ale dobanzilor, care au determinat cresterea consumului, imbunatatirea increderii consumatorilor si cresterea cererii de credite pentru gospodarii, a declarat Jurgita Bucyte, consilier senior la Asociatia Europeana a Furnizorilor de Credite Eurofinas).

Jens Stoltenberg: Conflictul din estul Ucrainei s-ar putea intensifica

Conflictul din estul Ucrainei s-ar putea intensifica in umatoarele luni, potrivit secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg. Acesta acuza Rusia ca sustine in continuare insurgentii separatisti. Conflictul.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )