Libnet.ro
UNICEF

18:30

ANALIZA Harta termica a ciclurilor de afaceri din Romania. Economia prefera guvernari de dreapta

Hotnews Hotnews,
 ANALIZA Harta termica a ciclurilor de afaceri din Romania. Economia prefera guvernari de dreapta

Romania a cunoscut episoade de bunastare mai dese atunci cand la guvernare s-au aflat parrtide de dreapta, reiese dintr-o harta termica a afacerilor, publicata luni dupa-amiaza de Banca Nationala. Punctele rosii de pe harta- indicand perioade de contractie ale diferitilor indicatori- sunt mult mai numeroase in timpul guvernelor de stanga, chiar daca trebuie luat in calcul si efectele socurilor externe criza financiara din 2008 si cea economica ulterioara). Pe harta se poate observa si efectul de calmare indus de renuntarea la impozitul progresiv si trecerea la cota unica din ianuarie 2005. continuă pe Hotnews

Cum a RACIT criza economica din 2008 temperatura economiei din Romania. Abia dupa sase ani iesim din inghet

Harta termica a ciclurilor economice din Romania include trei perioade de declin in ultimii 14 ani, in care majoritatea indicatorilor economici au inregistrat scaderi semnificative, iar analiza .

Deutsche Welle: Democratia din Romania, testata la alegeri/ Putin, Erdogan sau Viktor Orban - modele pentru Victor Ponta

Deutsche Welle publica sambata o analiza a contextului politic si a campaniei electorale din Romania, inaintea alegerilor prezidentiale de duminica, pe care le considera a fi un test pentru democratie. Jurnalistii germani scriu ca tara se afla la o rascruce care ar putea afecta restul Europei, iar intrebarea care se pune in acest moment este daca democratia din Romania se afla sub amenintarea putinizarii Europei de Est.

(P) Cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania, Reva Simeria isi indreapta mai mult de jumatate din activitatea de reparatii catre export

Investitiile importante in tehnologie, portofoliul complex de servicii, dar si experienta centenara, pozitioneaza Reva SA Simeria ca cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania. Avand deja mai.

Consiliul National al Tinerilor din Romania: 300 de tineri aduc domeniul tineretului pe agenda publica

Forumul Tinerilor din Romania, organizeaza intre 20-23 noiembrie, la Bucuresti, primul Consiliu National al Tinerilor din Romania, eveniment care va reuni 300 de tineri din intreaga tara, arata un comunicat remis redactiei.

Alegerile prezidentiale din Romania, in presa internationala

Presa internationala a dedicat un spatiu amplu alegerilor prezidentiale din Romania. Jurnalistii straini noteaza ca premierul Victor Ponta a castigat primul tur al scrutinului, potrivit exit-poll-urilor,.

Alegerile prezidentiale din Romania, in presa internationala: Lupta din runda finala va fi stransa

Presa internationala a dedicat un spatiu amplu alegerilor prezidentiale din Romania. Jurnalistii straini noteaza ca premierul Victor Ponta a castigat primul tur al scrutinului, potrivit exit-poll-urilor,.

Presa internationala despre rezultatele dupa turul I al prezidentialelor din Romania

Alegerile pentru Cotroceni desfasurate duminica in Romania sunt subiectul unor articole ample in presa internationala. Romania: Victor Ponta in fruntea alegerilor prezidentiale, jocul ramane deschis, scrie agentia de stiri France Press. Premierul social democrat Victor Ponta, a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Romania, dar duelul pare mai strans decat se astepta cu adversarul sau.

Proteste la Ministerul Culturii pentru rezolvarea problemelor cinematografelor din Romania

Angajatii RADEF RomaniaFilm au inceput luni sa picheteze zilnic Ministerul Culturii si i-au scris premierului Victor Ponta, care este si ministru interimar al Culturii, sa se implice pentru rezolvarea problemelor cinematografelor din Romania, informeaza Mediafax.

Presedintele PPE: Partidele din Romania membre PPE - PDL, PNL, PMP, UDMR si PNTCD - sa il sustina pe Iohannis

Presedinte PPE, Joseph Daul, indeamna partidele din Romania care sunt membre ale formatiunii populare europene, adica PDL, PNL, PMP, UDMR si PNTCD, sa il sustina in turul 2 al prezidentialelor pe Klaus.

Liderul PPE, Joseph Daul, cere tuturor partidelor de dreapta din Romania, inclusiv UDMR, sa-l sprijine pe Klaus Iohannis

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, cere tuturor partidelor de dreapta din Romania, inclusiv UDMR, sa-l sprijine pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2835 seconds )