Libnet.ro
UNICEF

01:05

Analiza HotNews.ro Ce se intampla cu Antenele dupa condamnarea lui Voiculescu? Au aparut apeluri la boicot comercial, dar vrea cineva cu adevarat sa le boicoteze?

Hotnews Hotnews,
 Analiza HotNews.ro Ce se intampla cu Antenele dupa condamnarea lui Voiculescu? Au aparut apeluri la boicot comercial, dar vrea cineva cu adevarat sa le boicoteze?

Abuzurile audiovizuale pe care le-a comis Antena 3 in contextul condamnarii lui Dan Voiculescu au declansat din nou discutii despre publicitatea la televiziunile fondate de acesta. Au aparut din nou apeluri la companii sa-si retraga reclamele de la Antene, a reaparut chiar o petitie care indeamna oamenii la boicotarea produselor cu publicitate la posturile Intact. Pe de alta parte, au aparut discutii despre eventuale obligatii legale sau etice ale multinationalelor de a nu-si mai face publicitate acolo, avand in vedere condamnarea fondatorului trustului TV, pentru fapte de coruptie. Privita la rece, situatia nu se va schimba in mod palpabil si prea curand indiferent de nazuintele celor care se declara disperati in fata Antena 3. De ce? Vezi in text motivele etice/profesionale, legale si de afaceri. continuă pe Hotnews

Tariful pentru distributia si transportul energiei termice din Capitala ar putea creste pana la 21% pentru agentii economici si 10% pentru consumatorii casnici. Primaria Capitalei analizeaza posibilitatea de a subventiona aceasta majorare

Tariful pentru distributia si transportul energiei termice din Capitala, furnizata de RADET, ar putea creste cu circa 10,7% pentru consumatorii casnici si 21,41% pentru consumatorii non-casnici, potrivit unui proiect de hotarare aflat in dezbatere publica pe site-ul Primariei Capitalei. Aceasta propunere de majorare vine dupa ce si ELCEN a majorat la sfarsitul anului 2013 pretul de producere a gigacaloriei de la 151,42 lei Gcal la 168,81 lei/Gcal fara TVA. Astfel, per total, daca se va aproba si majorarea tarifului de transport, gigacaloria va creste cu aproape 30 de lei, de la 320 lei la circa 350 lei. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat pentru HotNews. ro ca analizeaza posibilitatea de a subventiona aceasta majorare.

Transportatorii rutieri acuza Guvernul ca taraganeaza de o luna lucrarile de refacere pe Pitesti - Ramnicu Valcea si anunta pierderi majore

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) solicita CNADNR urgentarea lucrarilor si deschiderea traficului pentru vehiculele comerciale pe DN7 intre localitatile Pitesti - Ramnicu Valcea. Drumul a fost avariat in urma inundatiilor care au avut loc la sfarsitul lunii iulie, iar de atunci vehiculele comerciale cu masa de peste 7 tone nu mai au acces pe aceasta artera. Transportatorii spun traficul a fost deviat pe o ruta ocolitoare cu 100 de km mai lunga, prin Slatina, iar asta le aduce prejudicii grave. HotNews. ro a solicitat CNADNR un punct de vederere, de ce nu a finalizat lucrarea si cand drumul va fi redeschis pentru vehiculele comerciale, insa pana la ora publicarii acestui articol inca nu am primit un raspuns.

Senatorii juristi au votat mai multe amendamente la Codul de procedura penala si au amanat proiect controversat care prevede sanctionarea penala a procurorilor care divulga date din anchete in curs

Senatorii din Comisia Juridica au votat luni un proiect de lege initiat de Guvern, care aduce o serie de modificari Codului de Procedura Penala. Este vorba de modificari propuse de CSM si preluate de Ministerul Justitiei. Potrivit expertilor consultati de HotNews. ro, modificarile propuse la Codul de Procedura Penala nu afecteaza activitatea Parchetelor, dimpotriva, multe solicitari sunt facute la solicitarea acestora.

Topul celor mai importante evenimente economice ale saptamanii

Desi august este o luna traditionala a concediilor in care evenimentele economice nu abunda, saptamana trecuta a fost una consistenta din acest punct de vedere. Am avut parte atat pe plan intern cat mai ales pe plan extern de stiri cu impact asupra vietii noastre cotidiene. HotNews. ro va prezinta top 5 al evenimentelor economice ale saptamanii care se incheie interne si externe) si un calendar al anunturilor care urmeaza sa fie facute in urmatoarele 7 zile. Ordinea evenimentelor nu reproduce si importanta lor, ea fiind aleatoare.

Doua proiecte de modificare a Codului de Procedura Penala si a Codului Penal pe ordinea de zi a Comisiei Juridice a Senatului

Senatul se reuneste, luni, in sedinta extraordinara pentru a dezbate legea privind reducerea CAS cu 5% de la 1 octombrie, insa exista si alte proiecte de legi care asteapta sa fie discutate. Pe ordinea de zi a Comisiei Juridice din Senat figureaza si un proiect de lege initiat de Guvern, care aduce o serie de modificari Codului de Procedura Penala. In esenta, este vorba de o serie de modificari propuse de CSM si preluate de Ministerul Justitiei, dar care n-au fost votate pana acum din cauza numarului mare de amendamente depuse, au declarat pentru HotNews. ro surse din Senat.

Remus Pricopie: Nu voi pune niciodata interesele de afaceri ale editorilor inaintea interesului elevilor

Remus Pricopie, ministrul Educatiei, reactioneaza la anuntul editorilor care au sesizat DNA cu privire la modul in care s-a desfasurat licitatia pentru manuale digitale. Constat zbaterea unor actori economici privati care au interese de business in legatura cu scoala romaneasca. Este dreptul lor sa intreprinda orice actiune, dar precizez inca o data ca nu voi pune niciodata interesele lor de afaceri inaintea interesului elevilor, a declarat ministrul, potrivit unui comunicat remis HotNews. ro. Vom scoate la licitatie manualele pentru clasa a III-a, clasa a V-a si probabil clasa a IX-a, urmand ca in anul urmator sa scoatem pentru clasele a IV-a, a VI-a si a X-a, pana cand inchidem ciclul.

Ebola: Ce se intampla cand supravietuiesti virusului si cum functioneaza medicamentul experimental dat americanilor care s-au vindecat

Doi misionari americani infectati cu virusul letal Ebola au primit un medicament experimental ZMapp), dupa care au fost adusi in spitale din Statele Unite si externati fara nicun semn de virus in organism. Specialistii explica ce se intampla cu cei care supravietuiesc infectarii, cum functioneaza si cine produce medicamentul experimental, informeaza Mediafax.

Liviu Dragnea: Se poate analiza oportunitatea suspendarii lui Basescu, dar nu stiu daca mai are rost

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Suceava, ca poate fi analizata oportunitatea suspendarii din functie a sefului statului, dar nu crede ca mai are rost si ca cel mai important este ca regimul Traian Basescu sa se incheie. Pe fond, noi constatam ca Traian Basescu nici macar nu mai mimeaza ca ar respecta Constitutia si o incalca cu brutalitate. Sigur, se poate analiza oportunitatea suspendarii lui Traian Basescu, dar daca incepem sa discutam de proceduri, de termene si de posibilitatea ducerii la bun sfarsit a acestei operatiuni nu este foarte simplu. O sa vedem ce va face in continuare, a declarat Liviu Dragnea.

Simona Halep dupa calificarea in turul II la US Open: Am fost peste adversara mea, dar a trebuit sa fac destule ca sa inving

Simona Halep, numarul 2 mondial si favorita numarul 2, a declarat, luni, dupa accederea in runda secunda la US Open, ca a fost nevoie sa munceasca destul de mult pentru a reusi sa o invinga pe Danielle Rose Collins, in trei seturi, scor 6-7 2), 6-1, 6-2. Am fost peste adversara mea, am fost agresiva, a trebuit sa fac destule ca sa inving. Am incercat sa gestionez bine situatia, faptul ca jucam cu o americanca, publicul a fost cu ea, este normal, stiam cum este. Publicul a fost insa fair-play si a fost totul in regula, a declarat Halep la Eurosport, potrivit Mediafax.

Amnistierea pensionarilor si a mamelor nu a mai fost votata. Sesiunea extraordinara a Senatului, suspendata din lipsa de cvorum dupa ce ACL a parasit sala

Sesiunea extraordinara a Senatului a fost suspendata, luni, din lipsa de cvorum dupa ce o parte a parlamentarilor PNL si PDL au decis sa paraseasca lucrarile, astfel ca proiectele Guvernului privind amnistierea fiscala a pensionarilor si a mamelor nu au mai putut fi votate. Dupa votul dat proiectului de reducere a CAS, o parte a senatorilor ACL au parasit sala de plen a Senatului, anunta Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )