Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai importante evenimente economice ale saptamanii

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai importante evenimente economice ale saptamanii

Desi august este o luna traditionala a concediilor in care evenimentele economice nu abunda, saptamana trecuta a fost una consistenta din acest punct de vedere. Am avut parte atat pe plan intern cat mai ales pe plan extern de stiri cu impact asupra vietii noastre cotidiene. HotNews. ro va prezinta top 5 al evenimentelor economice ale saptamanii care se incheie interne si externe) si un calendar al anunturilor care urmeaza sa fie facute in urmatoarele 7 zile. Ordinea evenimentelor nu reproduce si importanta lor, ea fiind aleatoare. continuă pe Hotnews

Regii muzicii electronice: topul celor mai bine platiti DJ din lume

Muzicianul scotian Calvin Harris ocupa, pentru al doilea an consecutiv, locul fruntas in topul celor mai bine platiti DJ-i, intocmit anual de revista Forbes.

Topul celor mai vandute masini in Europa, in iulie 2014. Ford Fiesta e la cutite cu Renault Clio

Volkswagen Golf ramane cel mai bine vandut automobil din Europa si in luna iulie din acest an, iar Ford Fiesta si Renault Clio au vanzari foarte apropiate, ocupand locurile al doilea si al treilea, reiese din datele firmei de cercetare JATO Dynamics. Iata cum arata clasamentul complet al celor mai bine vandute automobile, in Europa, in luna iulie din 2014.

Averile celor mai bogati 10 rusi au crescut cu 3 miliarde dolari, in pofida sanctiunilor occidentale

Cei mai bogati 10 magnati rusi au inregistrat din martie, cand a inceput escaladarea tensiunilor din Ucraina, un castig net cumulat de 3 miliarde de dolari, in pofida conflictului din tara vecina si a sanctiunilor impuse de SUA si Uniunea Europeana unor companii si persoane din Rusia, potrivit companiei de cercetare Wealth-X.

Averile celor mai bogati 10 rusi au crescut cu 3 miliarde dolari, in pofida sanctiunilor occidentale

Cei mai bogati 10 magnati rusi au inregistrat din martie, cand a inceput escaladarea tensiunilor din Ucraina, un castig net cumulat de 3 miliarde de dolari, in pofida conflictului din tara vecina si a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )