Libnet.ro
UNICEF

06:30

Topul celor mai vandute masini in Europa, in iulie 2014. Ford Fiesta e la cutite cu Renault Clio

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai vandute masini in Europa, in iulie 2014. Ford Fiesta e la cutite cu Renault Clio

Volkswagen Golf ramane cel mai bine vandut automobil din Europa si in luna iulie din acest an, iar Ford Fiesta si Renault Clio au vanzari foarte apropiate, ocupand locurile al doilea si al treilea, reiese din datele firmei de cercetare JATO Dynamics. Iata cum arata clasamentul complet al celor mai bine vandute automobile, in Europa, in luna iulie din 2014. continuă pe Hotnews

Regii muzicii electronice: topul celor mai bine platiti DJ din lume

Muzicianul scotian Calvin Harris ocupa, pentru al doilea an consecutiv, locul fruntas in topul celor mai bine platiti DJ-i, intocmit anual de revista Forbes.

FOTO Cine conduce detasat in topul celor mai bine platite modele din lume

Revista americana Forbes a publicat topul celor mai bine platite modele din lume, suma totala a veniturilor acestora ajungand la aproximativ 142 de milioane de dolari in ultimile 12 luni, dovedind ca genele bune si spiritul afacerist sunt o combinatie de exceptie.

Scumpirea gazelor a propulsat companiile din domeniu in topul celor mai profitabile societati

Doua companii din domeniul gazelor naturale au cele mai mari marje de profit dintre companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti, dupa ce liberalizarea preturilor a marit incasarile acestora. Pe locul trei se afla unul dintre cei mai mari constructori din Transilvania, in vreme ce Petrom a cazut puternic in top, ca urmare a rezultatelor slabe inregistrate la 6 luni.

Scumpirea gazelor a propulsat companiile din domeniu in topul celor mai profitabile societati

Doua companii din domeniul gazelor naturale au cele mai mari marje de profit dintre companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti, dupa ce liberalizarea preturilor a marit incasarile acestora. Pe locul trei se afla unul dintre cei mai mari.

Averile celor mai bogati 10 rusi au crescut cu 3 miliarde dolari, in pofida sanctiunilor occidentale

Cei mai bogati 10 magnati rusi au inregistrat din martie, cand a inceput escaladarea tensiunilor din Ucraina, un castig net cumulat de 3 miliarde de dolari, in pofida conflictului din tara vecina si a sanctiunilor impuse de SUA si Uniunea Europeana unor companii si persoane din Rusia, potrivit companiei de cercetare Wealth-X.

Averile celor mai bogati 10 rusi au crescut cu 3 miliarde dolari, in pofida sanctiunilor occidentale

Cei mai bogati 10 magnati rusi au inregistrat din martie, cand a inceput escaladarea tensiunilor din Ucraina, un castig net cumulat de 3 miliarde de dolari, in pofida conflictului din tara vecina si a.

Conexiunile la Internet nu tin pasul: vitezele de incarcare ale celor mai mari site-uri de eCommerce, in scadere cu 22%

Aparent, daca ai un business de top in domeniul eCommerce, renteaza sa fii lent. Cu exceptia Amazon. Timpii de incarcare pentru primii cei mai mari 2000 de retaileri online s-au redus cu 22% in ultimul an, conform unui studiu facut public de furnizorul.

Ele sunt cele mai in voga vedete TV din Romania pe internet

Facebrands a realizat topul celor mai in voga vedete din Romania, bazat pe numarul de fani de pe Facebook si pe numarul de cautari realizate dupa numele lor pe Google, in perioada ianuarie-iulie 2014. Iata cine figureaza in clasament.

Top 93 cele mai bune seriale TV

Descopera topul celor mai bine scrise seriale conform WGA .

Cele mai scumpe masini din lume

Atentie, voi, ce va justificati existenta si neputintele prin masinile mari si scumpe in care va plimbati!.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2572 seconds )