Libnet.ro
UNICEF

13:30

Analiza partidei Halep - Makarova: Greseala fatala a romancei. Moment dificil in cariera, dupa Australian Open 2015

România Liberă România Liberă,
Analiza partidei Halep - Makarova: Greseala fatala a romancei. Moment dificil in cariera, dupa Australian Open 2015

Australian Open 2015 s-a incheiat, pentru a treia favorita, Simona Halep, cu o eliminare incredibila, suferita in fata rusoaicei Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10. Partida a fost insa, dincolo de un esec, un moment care ar putea cantari greu in cariera romancei. continuă pe România Liberă

Rezumat video, Halep - Makarova

Iata mai jos rezumatul video de la meciul Simona Halep - Ekaterina Makarova, jucat in optimile de finala de la Australian Open. Din imagini se poate spune ca Halep a jucat foarte bine, insa nu se surprind greselile ei nefortate exasperante si nici cele 8 mingi de break ratate.

VIDEO Rezumatul meciului Halep - Makarova. Punctele care au facut diferenta pe teren

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, a piedut partida cu Ekaterina Makarova, favorita numarul 10, in cateva momente decisive, dupa care a urmat dezastrul pentru cea de a treia jucatoare a lumii.

Ce scriu site-urile din Australia despre prestatia lui Halep: Makarova a demolat-o pe Simona

Site-ul oficial al turneului Australian Open a notat ca Ekaterina Makarova, locul 10 WTA, a demolat-o pe Simona Halep, favorita 3, marti, in sferturile de finala, subliniind ca rusoaica a cedat doar patru.

Australian Open 2015. Live Text Halep - Makarova: ora 02.00. Sanse la o semifinala

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, a treia favorita, joaca, marti, de la ora 2. 00 ora Romaniei), in sferturile turneului de Grand Slam, impotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )