Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANALIZA Republica Moldova: absurdistan de tip ex-sovietic cu minime sperante pro-europene*

Hotnews Hotnews,
 ANALIZA Republica Moldova: absurdistan de tip ex-sovietic cu minime sperante pro-europene*

Republica Moldova este astazi un stat aproape esuat la nivel institutional si mai ales economic, un stat in care politicul si mafia au afaceri comune. Legislatia moldoveneasca a fost modificata sau special creata pentru a permite furturile si spalarile de bani din banci. Prin bancile din Republica Moldova au fost spalati 20 miliarde dolari, bani ai mafiei rusesti. Situatia altor trei banci este critica si probabil risca soarta celor devalizate. continuă pe Hotnews

Un oficial rus va vizita Republica Moldova la inceputul lunii martie

Vicepresedintele Gazprom, Valerii Golubev, va vizita Chisinaul pe data de 2-3 martie curent. Presedintele Consiliului de Observatori a SA Moldovagaz a convenit cu Octavian Calmac, ministrul Economiei din Republica Moldova, sa efectueze aceasta vizita cu scopul de a analiza activitatea intreprinderii.

Republica Moldova este vizitata de tot mai multi straini

In anul 2015 circa 2,9 milioane de vizitatori straini au sosit in Republica Moldova. Potrivit datelor Biroului National de Statistica BNS), acest numar in crestere cu 28% fata de anul 2014.

Spitalele din Republica Moldova au suficiente medicamente pentru tratarea infectiilor respiratorii acute

In prezent, in Republica Moldova sunt inregistrate 311 cazuri de gripa, dintre care 271 de persoane sunt spitalizate. Premierul Pavel Filip a declarat ca trebuiesc intreprinse masuri urgente pentru a nu depasi pragul pandemic de boli acute ale sistemului respirator inregistrat in tara. in acelasi timp, Ministerul Sanatatii da asigurari ca spitalele au suficiente medicamente pentru tatarea infectiilor respiratorii acute.

Comisia Europeana: Romania are un cuvant important de spus in ceea ce priveste Republica Moldova

Situatia din Republica Moldova a fost una dintre principalele teme discutate la Bruxelles intre delegatia condusa de premierul Dacian Ciolos si reprezentantii Comisiei Europene.

Apele subterane sunt folosite in irigare. Impactul acestei actiuni asupra mediului din Republica Moldova

Miscarea Ecologista din Moldova sustine ca utilizarea apelor subterane pentru irigarea terenurilor agricole va genera salinizarea solurilor si scoaterea lor din circuit pentru o perioada de patru-cinci ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )