Libnet.ro
UNICEF

01:06

ANALIZA Reteta recesiunii din 2014: statul a taiat masiv investitiile

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Reteta recesiunii din 2014: statul a taiat masiv investitiile

Reducerea cu aproape 2,5 miliarde de lei a cheltuielilor bugetare de capital in primele sapte luni a dus la oprirea de lucrari si achizitii publice care ar fi avut efect de multiplicare in economie. Lipsa investitiilor a tras in jos inclusiv afacerile din sectorul privat. continuă pe Adevărul

Ajutor de minimis: cati bani pot lua IMM-urile de la stat daca angajeaza absolventi din 2014

Intreprinderile mici si mijlocii IMM) pot accesa fonduri nerambursabile de la stat prin schema de ajutor de minimis daca angajeaza absolventi din 2014. Astfel, IMM-urile pot accesa 900 de lei net/luna pentru absolventii cu studii medii si 1. 300 lei.

Ericsson: Abonamentele pentru broadband mobil au atins cifra de 2,4 miliarde in trimestrul al doilea din 2014

Ericsson a actualizat raportul sau anual de mobilitate Ericsson Mobility Report pentru a include statistici legate de primele doua trimestre ale anului 2014. Astfel, acoperirea tehnologiei de broadband mobil a continuata sa creasca,.

Vienna Insurance Group a raportat un profit inainte de impozitare de un milion de euro pe piata din Romania in primul semestru din 2014

Grupul Vienna Insurance Group VIG), care pe piata locala detine Omniasig, Asirom si BCR Asigurari de Viata, a anuntat marti realizarea unui profit inainte de impozitare de un milion de euro in Romania in primul semestru din acest an, fata de o pierdere de 17,9 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut. Pe de alta parte, in aceeasi perioada de referinta, veniturile VIG din primele brute subscrise au depasit 165,2 milioane de euro, in scadere cu 15,8%.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )