Libnet.ro
UNICEF

05:30

Analiza Reuters: Gazele din Marea Neagra, o Fata Morgana?.

România Liberă România Liberă,
Analiza Reuters: Gazele din Marea Neagra, o Fata Morgana?.

Marea Neagra nu a produs pana acum prea mult gaz iar firmele implicate in trecut in foraj n-au tras lozul castigator. Adancimea, tehnologiile costisitoare sunt bariere la fel de mari ca dorinta de a diminua dependenta de gazul rusesc in regiune arata analistii Reuters. Rusia depune toate eforturile pentru a-si pastra pozitia dominanta iar gazoductul South Stream si resursele din estul Meditranei pot sufoca oferta din Marea Neagra subliniaza o analiza Reuters preluata de Hotnews. Avansul . continuă pe România Liberă

Analiza Reuters: Comoara de gaze naturale din Marea Neagra continua sa scape printre degete

Europa de Sud-Est spera ca explorarea gazului natural din Marea Neagra o va ajuta sa diminueze dependenta de gazul rusesc, insa comoara energetica pare greu de obtinut iar Rusia ia masuri pentru a-si apara pozitia dominanta in regiune, arata Reuters intr-o analiza.

Razvan si Dani, elevi la X Factor Marea Britanie si fata in fata cu Nicole Scherzinger si Sharon Osbourne

Cei doi prezentatori vor ajunge acasa la X Factor sau, mai precis, pe platourile de filmare din Marea Britanie, locul originar unde Simon Cowell a creat talent-show-ul de succes. Razvan si Dani vor pleca la inceputul lunii noiembrie intr-o calatorie menita sa-i antreneze pentru duelul din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )