Libnet.ro
UNICEF

06:00

Analiza: SINGURUL care poate sa faca OPOZITIE e Klaus IOHANNIS. Care sunt sansele lui Dacian CIOLOS de a avea SUCCES cu noul sau proiect

B1 B1,
Analiza: SINGURUL care poate sa faca OPOZITIE e Klaus IOHANNIS. Care sunt sansele lui Dacian CIOLOS de a avea SUCCES cu noul sau proiect

Dacian Ciolos a anuntat ca vrea sa infiinteze un ONG care sa promoveze platforma Romania 100. Specialistii, insa, cred ca fostul premier nu va avea sanse de reusita decat daca. continuă pe B1

VIDEO Iohannis, intepatura la adresa lui Dragnea: Aflaram ca sunteti singurul care cunoaste programul de guvernare din scoarta in scoarta. Va rog eu frumos, invatati-i si pe ei

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, ironic, liderului PSD Liviu Dragnea, in timpul ceremoniei de depunere a juramantului de catre noul Guvern, sa ii invete si pe noii membri ai Executivului programul de guvernare, avand in vedere ca aflaram de la televizor ca este singurul care cunoaste programul din scoarta in scoarta.

Aflaram de la televizor ca sunteti singurul care cunoaste programul de guvernare din scoarta in scoarta. Va rog eu frumos, invatati-i si pe ei!

ACTUALIZARE 08:25 Dragnea: Sunt deschis la dialog cu presedintele Iohannis; o coabitare nu are un final fericit Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca nu are de gand sa reactioneze la provocarile lansate de presedintele Iohannis in discursul tinut la ceremonia de depunere a juramantului de catre noul cabinet, el adaugand ca este deschis dialogului cu seful statului si ca respinge concepul de coabitare pentru ca acesta nu presupune un final fericit. --------- Presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat ieri, ironic, lui Liviu Dragnea sa ii invete si pe membrii noului cabinet programul de guvernare, precizand ca aflaram de la televizor ca liderul PSD este singurul care cunoaste din scoarta in scoarta acest program.

Dragnea, despre replica lui Klaus Iohannis de la investire: Ce vazuram noi aseara nu prea a fost o replica de nivelul unui presedinte. Am plecat cu un gust amar

Presedintele PSD Liviu Dragne a declarat joi, intrebat despre replica lui Klaus Iohannis de la investirea Guvernului Grindeanu, ca a plecat de la Palatul Cotroceni cu un gust amar si ca o astfel de declaratie nu a fost o replica de nivelul unui presedinte. Iohannis i-a cerut, ironic, lui Dragnea, in timpul ceremoniei de depunere a juramantului de catre noul Guvern, sa ii invete si pe noii membri ai Executivului programul de guvernare, avand in vedere ca aflaram de la televizor ca este singurul care cunoaste programul din scoarta in scoarta.

Iohannis: Domnule presedinte Dragnea, aflaram de la televizor ca sunteti singurul care cunoaste programul de guvernare din scoarta in scoarta. Va rog eu frumos, invatati-i si pe ei (VIDEO)

Klaus Iohannis i-a solicitat lui Liviu Dragnea, miercuri, la ceremonia de la Cotroceni, sa-i invete si pe membrii noului Guvern programul de guvernare. Domnule presedinte Dragnea, aflaram de la televi.

VIDEO. Iohannis catre Dragnea: Aflaram ca sunteti singurul care cunoaste programul de guvernare. invatati-i si pe ministri !

Presedintele Klaus Iohannis i s-a adresat presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, care este si lider al PSD, cu prilejul depunerii juramantului la Palatul Cotroceni de catre membrii Guvernului Grindeanu.

Klaus Iohannis a promulgat legea care elimina 102 taxe si tarife

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri Legea care elimina 102 taxe si tarife, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, in ultima zi a termenului legal

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, dupa ce Parlamentul a respins, la finalul lunii decembrie, cererea sa de reexaminare in care solicita excluderea taxei Radio-TV din textul legii. Legea.

Sedinta de constituire a noului CSM si de alegere a conducerii, participa presedintele Klaus Iohannis

Noul Consiliu Superior al Magistraturii CSM) se va constitui in sedinta vineri, urmand ca membrii forului sa isi aleaga conducerea - presedinte si vicepresedinte. Potrivit Administratiei Prezidentiale, la sedinta CSM participa si presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis si-a recastigat popularitatea pe Facebook. Seful statului si-a recastigat statutul de personalitatea politica din Romania cu cea mai mare popularitate pe retelele sociale

Atitudinea ironica si actiunile presedintelui Klaus Iohannis au determinat cresterea in popularitate a sefului statului pe Facebook. Iohannis si-a recuperat fanii pierduti pe Facebook.

Ion Cristoiu: Daca Klaus Iohannis nu va fi suspendat, Binomul SRI-DNA va porni un razboi crincen impotriva dusmanilor din politica si din presa

Jurnalistul Ion Cristoiu dezbate in Gandul de sambata, de pe blogul personal, prima sedinta CSM si prezenta lui Klaus Iohannis la Cotroceni. Dupa prestatia de agitata fara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )