Libnet.ro
UNICEF

09:30

ANALIZA Urzeala tronurilor din PSD: cine sunt si ce sanse au jucatorii la sefia partidului

Adevărul Adevărul,
ANALIZA Urzeala tronurilor din PSD: cine sunt si ce sanse au jucatorii la sefia partidului

Dupa retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD, cine are prima sansa la postul de presedinte al partidului? Analistii contactati de Adevarul au raspuns la aceasta intrebare si au creionat portretele politice ale principalilor aspiranti la sefia PSD: Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea, Rovana Plumb, dar si europarlamentarul Catalin Ivan. continuă pe Adevărul

Ce carti sunt uitate cel mai des in avioane: Biblia si Urzeala Tronurilor

Aproximativ 500 de carti si peste 1400 de e-readere sunt uitate anual in avioane, numai la boardul British Airways, conform unui studiu realizat de aceasta companie. Cele mai uitate carti sunt Biblia si Urzeala tronurilor. Iar cele uitate cel mai putin pe zborurile acestei companii sunt cartile din categoria chick lit.

Obama a primit confirmarea ca Jon Snow, din Urzeala tronurilor, a murit

David Nutter, unul dintre regizorii serialului Urzeala tronurilor, aflat la conventia Comic Con din San Diego, a declarat ca i-a confirmat lui Barack Obama moartea personajului Jon Snow, dupa ce presedintele american si-a exprimat speranta ca acesta ar fi putut supravietui. Atentie, materialul contine informatii nestiute de o parte a fanilor.

Cum arata strategiile celor trei tabere din PSD

Anuntul suspendarii lui Victor Ponta a scos la iveala si jocurile de culise pe care le incearca liderii PSD pentru a pune mana pe conducerea partidului. Pasul inapoi facut de Victor Ponta le-a deschis noi orizonturi rivalilor sai din partid, Liviu.

Ponta clarifica, pe Facebook, situatia din PSD

Premierul Victor Ponta a clarificat, luni, pe pagina personala de Facebook, situatia din interiorul Partidului social Democrat. Astfel, fostul presedinte al PSD a tinut sa precizeze ca nu exista nicio problema la nivelul formatiunii politice.

Studiu: Calitatea serviciilor in domeniul stomatologic este la nivel mediu/ 47% din pacienti nu sunt pe deplin multumiti

Aproximativ 47% din pacientii celor mai importanti jucatori de pe piata dentara din Romania nu sunt pe deplin satisfacuti de calitatea serviciului oferit, chiar daca actul medical in sine este, de cele mai multe ori, unul conform asteptarilor. In domeniul medical, pacientii nu poseda in general abilitatea sau cunostintele necesare evaluarii competentei tehnice a furnizorului sau a felului in care au fost folosite masurile de control ale infectiilor, dar stiu cum se simt, cum au fost tratati si daca asteptarile le-au fost indeplinite, arata ultimul studiu de Mistery Shopping publicat de Business Solutions. Din pacate calitatea serviciilor este inca la un nivel mediu: de doar 69,84 % in Bucuresti si respectiv 54,56% in marele orase din tara, in ceea ce priveste primul contact telefonic.

Incendiul puternic intr-o padure din Buzau. Care sunt pagubele

Peste 1,5 hectare de litiera, cioturi si busteni uscati au ars in zona muntoasa din Bacau, in urma unui incendiu lichidat de pompieri, marti, dupa mai bine de douasprezece ore de interventie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )