Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ana-Maria Casandra, o fata de 16 ani din Caracal, a disparut in mod misterios

Antena3 Antena3,
Ana-Maria Casandra, o fata de 16 ani din Caracal, a disparut in mod misterios

Ana-Maria Casandra Asan, o adolescenta in varsta de 16 ani din municipiul Caracal, a disparut in mod misterios de acasa, in urma cu aproximativ doua saptamani. Politistii din Olt sunt in cautarea fetei. continuă pe Antena3

Un baiat de 16 ani din Botosani, dat disparut de familie, a fost gasit mort in fantana

Un tanar de 16 ani din comuna Manoleasa, judetul Botosani, dat disparut de familie, a fost gasit marti dimineata mort in fantana din curtea casei parintesti.

O fata de 16 ani a disparut in 20 august din Caracal. Momentul ciudat in care bunica a cerut ajutorul politistilor

O fata a plecat de la domiciliul sau din Caracal cu mai mult de 10 zile in urma, anuntand ca merge la un cunoscut in Craiova. Bunica fetei a anuntat disparitia intr-un moment care trezeste suspiciuni.

Disparitie misterioasa la Caracal. O adolescenta de 16 ani este cautata de localnici si politisti

Autoritatile din Olt au intrat in alerta. Organele de politiecauta o minora, in varsta de 16 ani, care a plecat de buna voiede la domiciliul din Caracal si nu a mai revenit, transmite.

Barbat de 44 de ani, din Suceava, gasit mort in mare

Un barbat de 44 de ani, din judetul Suceava, a fost gasit duminica dimineata mort in Marea Neagra, in zona orasului Sulina. Potrivit IPJ Tulcea, politistii au fost sesizati duminica dimineata cu privire la faptul ca o persoana pluteste pe apele Marii Negre, in zona orasului Sulina.

Un medic de 44 de ani din Timisoara a murit din cauza COVID-19

Un medic de 44 de ani din Timisoara a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut de managerul Spitalului Judetean din Timisoara: inca un mesaj pentru acei inconstienti care nu cred in acest virus nemernic.

UPDATE Politistii sunt in alerta dupa ce o fata de 13 ani si sora ei in varsta de doi ani au fost date disparute

O fata in varsta 13 ani si sora acesteia, de doi ani, din orasul Targu Carbunesti, sunt de negasit si au fost date disparute, dupa ce au plecat de acasa.

Tragedie in Botosani. Un baiat de 16 ani a murit inecat in fantana casei. Ce lucruri si-a lasat copilul langa put

Durere fara margini in Botosani, acolo unde un baiat de 16 ani a fost gasit fara suflare. Imediat dupa ce parintii au constat disparitia tanarului, acestia au alertat autoritatile. La ce adancime a cazut baiatul Tragedia s-a petrecut astazi, in jurul orei 8:00, in comuna Manoleasa, judetul Botosani. Langa fantana, parintii i-au gasu slapii si .

De nerecunoscut! Natalia Oreiro, la 16 ani, intr-o reclama veche la tampoane

Astazi, actrita si cantareata de origine uruguayana a ajuns la varsta de 43 de ani. Frumoasa Natalia Oreiro este cunoscuta in intreaga lume gratie succesului inregistrat in telenovele, rolul care a propulsat-o spre faima fiind cel din productia argentiniana inger salbatic.

PNL propune 450 de tineri pe listele pentru alegerile locale, dublu fata de alegerile din 2016

Partidul National Liberal PNL) propune, pe listele alegerilor locale, 450 de tineri, dublu fata de alegerile din 2016, acesta fiind un numar record de reprezentanti ai generatiei tinere de politicieni pe listele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )