Libnet.ro
UNICEF

21:00

Disparitie misterioasa la Caracal. O adolescenta de 16 ani este cautata de localnici si politisti

B1 B1,
Disparitie misterioasa la Caracal. O adolescenta de 16 ani este cautata de localnici si politisti

Autoritatile din Olt au intrat in alerta. Organele de politiecauta o minora, in varsta de 16 ani, care a plecat de buna voiede la domiciliul din Caracal si nu a mai revenit, transmite. continuă pe B1

Ana-Maria Casandra, o fata de 16 ani din Caracal, a disparut in mod misterios

Ana-Maria Casandra Asan, o adolescenta in varsta de 16 ani din municipiul Caracal, a disparut in mod misterios de acasa, in urma cu aproximativ doua saptamani. Politistii din Olt sunt in cautarea fetei.

Un baiat de 16 ani din Botosani, dat disparut de familie, a fost gasit mort in fantana

Un tanar de 16 ani din comuna Manoleasa, judetul Botosani, dat disparut de familie, a fost gasit marti dimineata mort in fantana din curtea casei parintesti.

O fata de 16 ani a disparut in 20 august din Caracal. Momentul ciudat in care bunica a cerut ajutorul politistilor

O fata a plecat de la domiciliul sau din Caracal cu mai mult de 10 zile in urma, anuntand ca merge la un cunoscut in Craiova. Bunica fetei a anuntat disparitia intr-un moment care trezeste suspiciuni.

De nerecunoscut! Natalia Oreiro, la 16 ani, intr-o reclama veche la tampoane

Astazi, actrita si cantareata de origine uruguayana a ajuns la varsta de 43 de ani. Frumoasa Natalia Oreiro este cunoscuta in intreaga lume gratie succesului inregistrat in telenovele, rolul care a propulsat-o spre faima fiind cel din productia argentiniana inger salbatic.

Tragedie in Botosani. Un baiat de 16 ani a murit inecat in fantana casei. Ce lucruri si-a lasat copilul langa put

Durere fara margini in Botosani, acolo unde un baiat de 16 ani a fost gasit fara suflare. Imediat dupa ce parintii au constat disparitia tanarului, acestia au alertat autoritatile. La ce adancime a cazut baiatul Tragedia s-a petrecut astazi, in jurul orei 8:00, in comuna Manoleasa, judetul Botosani. Langa fantana, parintii i-au gasu slapii si .

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )