Libnet.ro
UNICEF

20:30

Anca Boagiu va candida pentru un post de vicepresedinte al Partidului Popular European

B1 B1,
Anca Boagiu va candida pentru un post de vicepresedinte al Partidului Popular European

Anca Boagiu va candida pentru un post de vicepresedinte al Partidului Popular European. Potrivit unor surse citate de Evenimentul Zilei, Boagiu isi va depune candidatura la alegerile care vor avea loc la Bucuresti,. continuă pe B1

Boagiu candideaza pentru un post de conducere la PPE. Preda: Speram sa fie aleasa vicepresedinte al partidului

Anca Boagiu, senator si vicepresedinte al PDL, se numara printre cei 14 candidati care vor concura joi, la Bucuresti, pentru unul dintre cele zece posturi de vicepresedinte al Partidului Popular European PPE), la.

Preda: Anca Boagiu are sustinerea PDL pentru functia de vicepresedinte al PPE

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, dupa sedinta BPN ca PDL o va sustine pe Anca Boagiu pentru functia de vicepresedinte a Partidului Popular European PPE).

PDL o va sustine pe Anca Boagiu pentru functia de vicepresedinte PPE.

Organizarea Congresului PPE la Bucuresti este un semnal extraordinar de pozitiv dat Romaniei si, cu aceasta ocazie, liderii europeni vor confirma politcile PDL, a declarat luni, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda, aratand ca PDL o va sustine pe Anca Boagiu pentru functia de vicepresedinte PPE, relateaza Mediafax. Organizarea Congresului PPE la Bucuresti este un semnal extraordinar de pozitiv pe care Europa il da Romaniei, un semnal pozitiv pe care popular-europenii il dau PDL, ceea ce se .

Cezar Preda: PDL va gazdui la Bucuresti congresul Partidului Popular European. Liberalii s-au dizolvat in PSD

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca saptamana aceasta PDL va gazdui la Bucuresti congresul Partidului Popular European. Partidul Popular European.

Deputatul Monica Iacob-Ridzi s-a inscris in PP-DD si va candida pentru un nou mandat

Deputatul Monica Iacob-Ridzi s-a inscris in PP-DD si va candida pentru un nou mandat in Camera Deputatilor in Colegiul 5 Petrosani-Petrila-Aninoasa, unde activeaza si acum, a anuntat, luni, presedintele filialei judetene Hunedoara a PPDD, Haralambie Vochitoiu, potrivit Agerpres.

Elena Udrea va candida pentru un loc de deputat in colegiul 4 din municipiul Roman, Neamt

Elena Udrea si-a anuntat duminica, oficial, candidatura pentru colegiul de deputati nr. 4 din Neamt, intr-o conferinta de presa pe care a sustinut-o in municipiul Roman, alaturi de primarul Laurentiu Leoreanu si de liderul PDL Neamt, Gheorghe Stefan, potrivit Agerpres. Elena Udrea a explicat motivele pentru care a ales sa candideze in colegiul format din municipiul Roman si comuna Ion Creanga, in detrimentul altor judete din care primise invitatii similare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )