Libnet.ro
UNICEF

15:00

Anca Boagiu si Elena Udrea intra in Parlament: ARD a obtinut in Bucuresti sapte mandate de parlamentari

B1 B1,
Anca Boagiu si Elena Udrea intra in Parlament: ARD a obtinut in Bucuresti sapte mandate de parlamentari

Potrivit rezultatelor partiale, Anca Boagiu, Elena Udrea, Gheorghe Flutur si Eugen Tomac sunt printre candidatii A. care au reusit sa obtina mandate de parlamentari, in urma scrutinului din 9 decembrie. in. continuă pe B1

Dan Andronic: Elena Udrea intra sigur in Parlament, la fel Antonescu, Tariceanu, Ponta si Dragnea. La Blaga si MRU sunt probleme

Analistul Dan Andronic a anuntat in direct pe B1 TV care e situatia principalilor lideri care au candidat la alegerile parlamentare din acest an. Potrivit acestuia, liderii USL vor fi sigur in viitorul Parlament,.

Dan Andronic: Elena Udrea intra sigur in Parlament, la fel Antonescu, Tariceanu, Ponta si Dragnea. La Blaga, MRU si Neamtu sunt probleme

Analistul Dan Andronic a anuntat in direct pe B1 TV care e situatia principalilor lideri care au candidat la alegerile parlamentare din acest an. Potrivit acestuia, liderii USL vor fi sigur in viitorul Parlament,.

Elena Udrea: ARD a fost o constructie facuta PE GENUNCHI. Nu trebuie fortata in continuare.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, ca ARD a fost o constructie facuta pe genunchi al carei viitor nu trebuie fortat in continuare, potrivit b1. ro. N-a fost suficient de vizibila opozitia facuta de noi, mesajele pe care le-am dat nu au ajuns la electorat. Si din cauza acestei constructii care a venit tarziu si a fost facuta pe genunchi, dar si din cauza unei strategii pe care multi din partid au considerat-o gresita. ARD s-a dovedit un proiect fara succes, nu cred ca .

Elena Udrea: ARD a fost o constructie facuta pe genunchi. Nu trebuie fortata in continuare

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, luni, la emisiunea Aktualitatea B1 difuzata de B1 TV, ca ARD a fost o constructie facuta pe genunchi al carei viitor nu trebuie fortat in continuare. N-a.

Elena Udrea: Sunt de acord ca prostia se plateste. Vezi la ce se refera fostul ministru

Se pare ca vicepresedintele PDL, Cristian Boureanu, nu este singurul care regreta formarea Aliantei PDL. Elena Udrea a declarat de asemenea ca, in loc sa fie constituita ARD, era mai bine ca Mihai Razvan.

Elena Udrea, la urne: Am votat cu speranta ca drumul Romaniei catre democratie si catre Europa sa fie ireversibil

Candidantul ARD, Elena Udrea, a declarat, duminica, dupa ce si-a exprimat votul in scrutinul parlamentar, ca spera ca drumul pe care a pornit Romania in ultimii ani catre democratia totala si catre Europa.

Anca Boagiu a votat pentru o Romanie europeana, transatlantica

Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a declarat ca a votat pentru o Romanie europeana, o Romanie transatlantica, pentru continuitatea in munca pe care a depus-o in ultimii ani, pentru a avea democratie, progres.

Anca Boagiu: Am votat pentru o Romanie democratica, o tara care sa isi continue drumul european

Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a declarat, duminica, la iesirea de la sectia de votare ca a votat pentru o Romania democratica. Am votat pentru o Romanie democratica, o Romanie care sa isi continue.

Anca Boagiu: USL numai daca fura poate depasi 50%. Au manipulat toata campania electorala

Vicepresedintele PDL Anca Boagiu a declarat vineri, in emisiunea Discutia saptamanii, de pe B1 TV, ca cei din USL au facut multa rumoare in aceasta campanie electorala pentru ca in spate sa.

Elena Udrea: Sunt deputat de Roman si Ion Creanga pentru urmatorii patru ani

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, duminica noapte, ca este deputat de Roman si Ion Creanga pentru urmatorii patru ani, dupa ce ar fi obtinut 12. 000 de voturi, in timp ce principalul sau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )