Libnet.ro
UNICEF

15:00

Elena Udrea: ARD a fost o constructie facuta PE GENUNCHI. Nu trebuie fortata in continuare.

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea: ARD a fost o constructie facuta PE GENUNCHI. Nu trebuie fortata in continuare.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, ca ARD a fost o constructie facuta pe genunchi al carei viitor nu trebuie fortat in continuare, potrivit b1. ro. N-a fost suficient de vizibila opozitia facuta de noi, mesajele pe care le-am dat nu au ajuns la electorat. Si din cauza acestei constructii care a venit tarziu si a fost facuta pe genunchi, dar si din cauza unei strategii pe care multi din partid au considerat-o gresita. ARD s-a dovedit un proiect fara succes, nu cred ca . continuă pe România Liberă

Elena Udrea: ARD a fost o constructie facuta pe genunchi. Nu trebuie fortata in continuare

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, luni, la emisiunea Aktualitatea B1 difuzata de B1 TV, ca ARD a fost o constructie facuta pe genunchi al carei viitor nu trebuie fortat in continuare. N-a.

Udrea: ARD a fost o constructie facuta pe genunchi. Nu trebuie fortata in continuare

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, luni, la emisiunea Aktualitatea B1 difuzata de B1 TV, ca ARD a fost o constructie facuta pe genunchi al carei viitor nu trebuie fortat in continuare. N-a.

Anca Boagiu si Elena Udrea intra in Parlament: ARD a obtinut in Bucuresti sapte mandate de parlamentari

Potrivit rezultatelor partiale, Anca Boagiu, Elena Udrea, Gheorghe Flutur si Eugen Tomac sunt printre candidatii A. care au reusit sa obtina mandate de parlamentari, in urma scrutinului din 9 decembrie. in.

Elena Udrea: Sunt de acord ca prostia se plateste. Vezi la ce se refera fostul ministru

Se pare ca vicepresedintele PDL, Cristian Boureanu, nu este singurul care regreta formarea Aliantei PDL. Elena Udrea a declarat de asemenea ca, in loc sa fie constituita ARD, era mai bine ca Mihai Razvan.

Elena Udrea, la urne: Am votat cu speranta ca drumul Romaniei catre democratie si catre Europa sa fie ireversibil

Candidantul ARD, Elena Udrea, a declarat, duminica, dupa ce si-a exprimat votul in scrutinul parlamentar, ca spera ca drumul pe care a pornit Romania in ultimii ani catre democratia totala si catre Europa.

Elena Udrea: Am 41,38% in Roman, iar reprezentantul USL 44%

Elena Udrea s-a declarat adevarata castigatoare la Roman sustinand ca a luat 41,38%, in timp ce reprezentantul USL a luat 44%. Am acum mai multe voturi decat in 2008. Daca as fi avut timp sa ma intalnesc cu si mai multi romascani as fi reusit un procent si mai bun. Nu aveam ce sa facem mai mult, a declarat Udrea la B1 TV.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Elena Udrea a votat cu speranta pentru Roman.

Deputatul PDL Elena Udrea a votat, duminica, la o sectie de votare din municipiul Roman, cu speranta ca drumul pe care a pornit Romania in ultimii ani, catre democratie totala si catre Europa, sa fie ireversibil, potrivit Mediafax. Elena Udrea a spus ca are emotii si ca se bucura ca lumea iese la vot, desi ninge. Ma bucur ca, desi ninge, lumea iese la vot. Am vazut oameni votand inca de la 7. 00 dimineata, de cand am iesit pe scara blocului. Ma bucur ca romanii .

Elena Udrea a votat cu speranta si dorinta ca drumul Romaniei catre democratie totala sa fie ireversibil

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a votat in colegiul 4 deputati Roman. Udrea a declarat, la iesirea de la urne, ca a votat cu speranta ca drumul pe care a pornit Romania sa.

Elena Udrea: Sunt deputat de Roman si Ion Creanga pentru urmatorii patru ani

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, duminica noapte, ca este deputat de Roman si Ion Creanga pentru urmatorii patru ani, dupa ce ar fi obtinut 12. 000 de voturi, in timp ce principalul sau.

Elena Udrea se afla pe locul doi, dupa candidatul USL, dar anunta ca este deputat

Vicepresedintele PSD Ioan Chelaru a declarat, duminica seara ca Elena Udrea, candidat in colegiul Roman pentru Camera Deputatilor, se afla pe locul al doilea, dupa candidatul USL Liviu Bratescu, cotat cu 48,4%,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )