Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ancheta continua in cazul bancherilor acuzati de frauda

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ancheta continua in cazul bancherilor acuzati de frauda

Victor Ponta, despre reteaua de fraudare a bancilor: Toti trebuie trasi la raspundere Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, la Targu Jiu, ca toti cei implicati in reteaua de fraudare a bancilor trebuie trasi la raspundere, relateaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ancheta continua in cazul fraudei bancare

UPDATE ora 12:15: Marinel Burduja, despre frauda bancara: Daca reteaua de frauda este reala, traim intr-o lume nebuna Marinel Burduja, fostul prim-vicepresedinte executiv al Raiffeisen Bank, a precizat pentru o publicatie ca i se pare imposibil ca un sistem de asemenea anvergura, extins in mai multe banci si cu ramificatii la numeroase institutii publice, sa fi putut functiona in sistemul bancar romanesc, relateaza sursele de presa.

Victor Ponta: Avem un grad mare de imbolnavire fiindca sunt conditii de viata mai grele ca in UE. Fac tot ce pot pentru a-i convinge pe medici si pe asistente sa ramana in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Alexandria, ca Romania are un grad foarte mare de imbolnavire deoarece sunt conditii de munca, de alimentatie si de viata mai grele decat in Uniunea Europeana, adaugand ca incearca sa-i convinga pe medici si pe asistente sa ramana in Romania, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Putem avea aprobat bugetul pana la sfarsitul anului

Proiectul de buget pentru anul viitor poate fi aprobat pana la sfarsitul acestui an, intr-un calendar strans, daca nu vor aparea blocaje, a declarat, astazi, premierul Victor Ponta, precizand ca aceste blocaje nu apar din partea USL, relateaza sursele de presa.

Victor Ponta: Putem avea aprobat bugetul pana la sfarsitul anului

Proiectul de buget pentru anul viitor poate fi aprobat pana la sfarsitul acestui an, intr-un calendar strans, daca nu vor aparea blocaje, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, precizand ca aceste.

Victor Ponta, despre reteaua de fraudare a bancilor: Toti trebuie trasi la raspundere

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, la Targu Jiu, ca toti cei implicati in reteaua de fraudare a bancilor trebuie trasi la raspundere, relateaza sursele de presa.

Victor Ponta, despre reteaua de fraudare a bancilor: Toti trebuie trasi la raspundere

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Targu Jiu, ca toti cei implicati in reteaua de fraudare a bancilor trebuie trasi la raspundere.

Victor Ponta: Toti cei implicati in reteaua de fraudare a bancilor trebuie trasi la raspundere

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Targu Jiu, ca toti cei implicati in reteaua de fraudare a bancilor trebuie trasi la raspundere, informeaza Mediafax. Ma bucur ori de cat ori institutiile.

Crin Antonescu: Nu exista un plan pentru suspendare, dar daca Basescu refuza numirea lui Victor Ponta ca premier, declansam procedura suspendarii imediat

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Romania TV ca nu exista in acest moment un plan pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, pentru ca acesta nu a incalcat Constitutia de cand a revenit la Cotroceni, dar daca seful statului refuza sa-l numeaza pe Victor Ponta premier dupa alegeri, imediat vom declansa procedura suspendarii. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta: Nu tin eu neaparat sa fiu premier. O noua suspendare a presedintelui nu este oportuna

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la RTV ca nu tine neaparat sa fie numit premier de presedintele Traian Basescu, dupa alegeri, si ca, o noua procedura de suspendare nu va fi pornita.

Victor Ponta: Nu este oportuna suspendarea lui Basescu/ Decizia mea este sa raman candidatul USL la functia de premier

Premierul Victor Ponta a discutat intr-o interventie telefonica la RTV despre o posibila suspendare a presedintelui Traian Basescu: Nu cred ca va avea loc o noua procedura de suspendare, pentru ca pe 9 decembrie trebuie neaparat sa castigam alegerile cu o majoritate abosluta, iar in conditiile in care USL va avea majoritatea absoluta in Parlament, bazandu-ma pe ceea ce am vorbit si cu partenerii nostri internationali, nu cred ca se va merge pe o solutie de conflict.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )