Libnet.ro
UNICEF

00:08

O ancheta a fost declansata dupa decesul unui copil roman de noua luni intr-un spital din sudul Italiei: in acest caz exista suspiciuni de malpraxis

B1 B1,
O ancheta a fost declansata dupa decesul unui copil roman de noua luni intr-un spital din sudul Italiei: in acest caz exista suspiciuni de malpraxis

Procurorii italieni ancheteaza circumstantele decesului unui copil de noua luni, fiul unei familii de romani din Falcone Sicilia), procurorii suspectand ca ar putea fi vorba de un caz de malpraxis, informeaza. continuă pe B1

Suspiciuni de malpraxis dupa decesul unui copil roman de noua luni intr-un spital din sudul Italiei

Un baietel roman in varsta de noua luni a decedat intr-un spital din regiunea italiana Sicilia, unde fusese transferat de urgenta de la alta unitate medicala prezentand simptome de dizenterie, procurorii.

Madalin Voicu si Cristina Pocora, printre cei 145 de deputati anchetati pentru ca si-au angajat rudele. Cum a fost declansata aceasta ancheta de amploare?

Ancheta de amploare care vizeaza 145 de fosti si actuali alesi ce si-au angajat rudele la cabinetele parlamentare a fost demarata dupa ce un deputat a depus o lista exacta cu nume si date la inalta Curtea de Casatie si Justitie. Printre cei denuntati sunt: Madalin Voicu PSD), Mihaita Calimente PNL) si Cristina Pocora PNL).

Bulgaria: Aeroportul din Varna a fost evacuat, dupa ce a fost descoperit un bagaj suspect

Aeroportul din Varna a fost evacuat vineri, dupa ce membri ai personalului de securitate au descoperit, in timpul unui control de rutina, un bagaj suspect, relateaza postul bTV, citat de site-ul.

Doi rusi au fost arestati, dupa ce au patruns intr-o baza militara din Letonia

Doi activisti rusi au fost arestati vineri in Letonia dupa ce au fost prinsi intrand intr-o baza militara in timp ce aceasta tara participa la exercitii militare conduse de Statele Unite, relateaza.

Klaus Iohannis: Doua declaratii comune au fost adoptate dupa summit. Eu am sustinut ca locul Marii Britanii este in UE (VIDEO)

Presedintele Kluas Iohannis a declart joi, dupa intalnirea pe care a avut-o cu premierul britanic David Cameron la Bruxelles, ca s-au adoptat doua declaratii dupa summit. Iohannis a mai spus ca, din punctul lui.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )