Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bulgaria: Aeroportul din Varna a fost evacuat, dupa ce a fost descoperit un bagaj suspect

B1 B1,
Bulgaria: Aeroportul din Varna a fost evacuat, dupa ce a fost descoperit un bagaj suspect

Aeroportul din Varna a fost evacuat vineri, dupa ce membri ai personalului de securitate au descoperit, in timpul unui control de rutina, un bagaj suspect, relateaza postul bTV, citat de site-ul. continuă pe B1

GALERIE FOTO. Panica pe aeroportul din Varna. Au fost evacuati toti pasagerii

Aeroportul international din orasul bulgaresc Varna a fost evacuat dupa ce personalul de securitate a gasit un bagaj suspect in timpul unor verificari de rutina. Conform procedurilor de securitate ale aeroportului toti pasagerii au fost evacuati.

Aeroportul Varna, EVACUAT dupa ce personalul de securitate a gasit un bagaj suspect

Aeroportul din Varna, Bulgaria, a fost evacuat vineri, dupa ce membri ai personalului de securitate au descoprit un bagaj suspect in timpul unor verificari de rutina, a anuntat postul bTV, citat de site-ul.

Un avion Malaysia Airlines a efectuat o aterizare de urgenta pe aeroportul din Melbourne

Un avion al companiei Malaysia Airlines s-a intors, vineri, pe aeroportul din Melbourne, unde a aterizat in siguranta la cateva minute dupa decolare din cauza unei alerte de incendiu la un motor, au anuntat Serviciile aeriene australiene, citate de.

Un barbat din Maramures a fost amendat dupa ce a sunat la 112 pentru a semnala un transport suspect de lemne

Caz scandalos intr-o localitate din judetul Maramures. Un barbat care a sunat la 112 pentru a semnala un transport suspect de lemne a fost amendat de politisti. Asta la luni bune de la lansarea proiectului Radarul.

Klaus Iohannis: Doua declaratii comune au fost adoptate dupa summit. Eu am sustinut ca locul Marii Britanii este in UE (VIDEO)

Presedintele Kluas Iohannis a declart joi, dupa intalnirea pe care a avut-o cu premierul britanic David Cameron la Bruxelles, ca s-au adoptat doua declaratii dupa summit. Iohannis a mai spus ca, din punctul lui.

Coreea de Sud: Aproximativ 2.000 de scoli au fost inchise, dupa ce a fost anuntat un nou deces din cauza coronavirusului care provoaca Sindromul respirator din Orientul Mijlociu

Autoritatile sud-coreene au anuntat luni un al saselea deces din cauza coronavirusului care provoaca Sindromul respirator din Orientul Mijlociu MERS-CoV), aproximativ 2. 000 de scoli fiind inchise in urma.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )