Libnet.ro
UNICEF

05:00

Un avion Malaysia Airlines a efectuat o aterizare de urgenta pe aeroportul din Melbourne

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un avion Malaysia Airlines a efectuat o aterizare de urgenta pe aeroportul din Melbourne

Un avion al companiei Malaysia Airlines s-a intors, vineri, pe aeroportul din Melbourne, unde a aterizat in siguranta la cateva minute dupa decolare din cauza unei alerte de incendiu la un motor, au anuntat Serviciile aeriene australiene, citate de. continuă pe Wall-Street Ro

Nou incident aviatic: Un avion Malaysia Airlines a aterizat de urgenta in Melbourne

Un avion al companiei Malaysia Airlines s-a intors, vineri, pe aeroportul din Melbourne, unde a aterizat in siguranta la cateva minute dupa decolare din cauza unei alerte de incendiu la un motor.

Un avion al Malaysia Airlines a aterizat de urgenta la Melbourne din cauza unei probleme la motor

Un avion al companiei malaeziene Malaysia Airlines a aterizat de urgenta, vineri, la Melbourne, din cauza unei probleme de motor, informeaza AFP, citand autoritatile australiene. Zborul MH148 decolase de pe.

inca un incident aviatic pentru Malaysia Airlines

Un avion al companiei malaeziene Malaysia Airlines a fost nevoit sa aterizeze de urgenta, vineri, la Melbourne, din cauza unei probleme de motor, au anuntat autoritatile australiene, relateaza AFP, preluata de.

Bulgaria: Aeroportul din Varna a fost evacuat, dupa ce a fost descoperit un bagaj suspect

Aeroportul din Varna a fost evacuat vineri, dupa ce membri ai personalului de securitate au descoperit, in timpul unui control de rutina, un bagaj suspect, relateaza postul bTV, citat de site-ul.

GALERIE FOTO. Panica pe aeroportul din Varna. Au fost evacuati toti pasagerii

Aeroportul international din orasul bulgaresc Varna a fost evacuat dupa ce personalul de securitate a gasit un bagaj suspect in timpul unor verificari de rutina. Conform procedurilor de securitate ale aeroportului toti pasagerii au fost evacuati.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )