Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un barbat din Maramures a fost amendat dupa ce a sunat la 112 pentru a semnala un transport suspect de lemne

B1 B1,
Un barbat din Maramures a fost amendat dupa ce a sunat la 112 pentru a semnala un transport suspect de lemne

Caz scandalos intr-o localitate din judetul Maramures. Un barbat care a sunat la 112 pentru a semnala un transport suspect de lemne a fost amendat de politisti. Asta la luni bune de la lansarea proiectului Radarul. continuă pe B1

Localnic din Maramures, AMENDAT pentru ca a sunat la radarul padurilor, transportul semnalat fiind insa legal

Un cetatean din comuna Baiut din judetul Maramures a fost amendat cu suma de 1. 000 de lei de agentul de politie din comuna pentru ca a sunat la numarul 112 - radarul padurilor, pentru a sesiza un transport.

VIDEO Ciprian a sunat la 112 sa salveze padurea si s-a ales cu o amenda de 1.000 de lei. Povestea din spatele taxei pe fapte bune

Incident hilar in Maramures: un barbat sustine ca a fost amendat pe nedrept pentru ca a sunat la 112 ca sa avertizeze asupra unui transport suspect de lemne.

Elvetia: Un roman a fost amendat pentru ca avea prea putini bani in buzunar

Un roman a fost pedepsit in Elvetia, pentru ca nu avea suficienti bani asupra sa, informeaza B1 TV. Barbatul a fost surprins de politisti in orasul Delemont, avand in buzunar doar doi franci elvetieni, o.

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce s-au rasturnat cu un taxi

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite in urma unui grav accident petrecut, sambata, pe un drum national din Bacau, dupa ce cei trei pasageri s-au rasturnat cu un taxi condus de.

Coreea de Sud: Aproximativ 2.000 de scoli au fost inchise, dupa ce a fost anuntat un nou deces din cauza coronavirusului care provoaca Sindromul respirator din Orientul Mijlociu

Autoritatile sud-coreene au anuntat luni un al saselea deces din cauza coronavirusului care provoaca Sindromul respirator din Orientul Mijlociu MERS-CoV), aproximativ 2. 000 de scoli fiind inchise in urma.

Italia: Doi romani au fost raniti dupa ce au intrat in viteza cu o masina intr-o statie de carburanti

In urma unui accident auto, ce a avut loc luni dimineata in localitatea Godega din SantUrbano situata in nord-estul Italiei, trei persoane au fost ranite, dintre care doi romani, scrie Mediafax. Pentru a evita.

Bacau: Un copil de 14 ani a murit si doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite in urma unui grav accident petrecut, sambata, pe un drum national din Bacau. Cele trei persoane s-au rasturnat cu un taxi condus de un tanar de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )