Libnet.ro
UNICEF

21:00

Italia: Doi romani au fost raniti dupa ce au intrat in viteza cu o masina intr-o statie de carburanti

B1 B1,
Italia: Doi romani au fost raniti dupa ce au intrat in viteza cu o masina intr-o statie de carburanti

In urma unui accident auto, ce a avut loc luni dimineata in localitatea Godega din SantUrbano situata in nord-estul Italiei, trei persoane au fost ranite, dintre care doi romani, scrie Mediafax. Pentru a evita. continuă pe B1

11 alpinisti au fost raniti dupa un cutremur puternic produs in Malaezia. Alte 130 de persoane au ramas blocate pe versant

Cel putin 11 alpinisti au fost raniti, iar alte 130 de persoane au ramas blocate pe versant, dupa producerea unui cutremur de 5,9 grade/Richter intr-o zona muntoasa din Malaezia, transmite AP, care citeaza.

Accident grav pe DN 66: doi tineri au fost raniti in impactul cu o camioneta

Un accident grav s-a petrecut sambata in comuna Bacia, pe Drumul National 66. Soferul unui camion a lovit in plin un motoscuter cu care circulau doi tineri. Ambii au fost raniti, iar unul dintre pasageri a ajuns in stare critica la spital.

Italia: Cel putin 5 oameni au fost raniti intr-un accident produs pe o autostrada

Cel putin 5 oameni au fost raniti dupa ce un autocar care transporta 50 de romani a lovit un parapet de protectie si a iesit de pe carosabil, pe o autostrada din sudul Italiei. Autocarul facea o cursa intre.

Turcia: Doi oameni au murit si 100 au fost raniti in urma unei explozii din timpul unui miting de amploare

Explozii la un miting de amploare din Turcia unde cel putin doi oameni au murit si 100 au fost raniti in urma deflagratiilor de la Diyarbakir, in sud-estul tarii, in timpul unei manifestari electorale a.

Turcia. Doi oameni au murit si 100 au fost raniti in urma a doua explozii

Doi oameni au murit si 100 au fost raniti in urma a doua explozii produse vineri seara in timpul unui miting electoral organizat de o formatiune kurda din Turcia, informeaza The New York Times. Exploziile s-au.

Un autocar care transporta 50 de romani a lovit un parapet pe o autostrada din Italia. Cinci romani au fost raniti

Un autocar care transporta 50 de romani a lovit un parapet si a iesit de pe carosabil pe o atostrada din nordul Italiei, informeaza site-ul local DiarioPartenopeo. it, citat de Mediafax. Autocarul efectua o cursa.

Accident la metroul din Roma. 21 de persoane au fost ranite dupa ciocnirea a doua garnituri

Cel putin 21 de persoane au fost ranite in aceasta dimineata, la Roma, dupa ce doua garnituri de metrou au intrat in coliziune, au declarat surse oficiale, citate de agentia ANSA, potrivit mediafax. Accidentul.

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce s-au rasturnat cu un taxi

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite in urma unui grav accident petrecut, sambata, pe un drum national din Bacau, dupa ce cei trei pasageri s-au rasturnat cu un taxi condus de.

Bacau: Un copil de 14 ani a murit si doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

Un copil de 14 ani a murit si alte doua persoane au fost ranite in urma unui grav accident petrecut, sambata, pe un drum national din Bacau. Cele trei persoane s-au rasturnat cu un taxi condus de un tanar de.

Chitara lui JOHN LENNON a fost gasita dupa 50 de ani. Ce se va intampla cu ea

Chitara lui John Lennon, fondatorul Beatles cea mai celebra formatie din toate timpurile, a fost gasita in Statele Unite.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )